torstai 2. joulukuuta 2010

Meikkivoiteeni..


Kaapissani on tällä hetkellä useampi avattu/korkattu meikkivoide. Käytin kesällä tummempaa sävyä ja syksyllä/talvella aloitan sekoittelemaan omaan ihoon sulautuvaa sävyä kunnes voin alkaa käyttää sitä vaaleinta voidetta. Kylläpä on naisen elämä vaikeaa, ainakin jos siitä itse tekee sellaista.. :D

Tällä hetkellä minulla on käytössä Lórealin True Match sävyssä W3 Golden beige. Tuote lupaa mukautua ihon sävyyn ja olen ollut tyytyväinen tähän lupaukseen. Tätä ei ole tarvinnut sekoitella toisiin tuotteisiin, sillä se todella mukautuu ihoni sävyyn eikä rajoja näy missään. Tietenkin levitän tätä myös kaulalle, jotta varmasti kasvot ja kaula on samaan kroppaan kuuluvan näköisiä. Mikään ei ole hölmömmän näköistä kuin "väärän värinen pää" muussa kropassa. :D

Meikkivoiteen lisäksi laittelen silmänalusille peitevoidetta ja mahdolliset näpyt piilottelen (joita nyt ei ole ollut, kiitos tupla-pesujen). Tämä vaatii T-alueelle seuraksi puuterin, mutta se on tarpeen jokaisen kokeilemani meikkivoiteen kanssa. Tästä tykkään, etenkin kun tuote on pumppupullossa. Kätevää annostella ja hygieenistäkin. 

Sävyjä on Lorealin nettisivujen mukaan 11 kappaletta eli sieltä pitäisi jokaiselle periaatteessa löytyä omansa. Mutta kuten kaikessa myös tässäkin asiassa (ja etenkin meikkivoiteen kanssa) täytyy muistaa ettei kaikki sovi kaikille. Esimerkiksi Karkkipäivä blogissa True match ei nostata hurraa huutoja ilmaan. Minä sen sijaan pidän tästä. Tätä tulee hankittua lisää ellen raaski ostaa Lancômen Teint Miraclea. Tällä hetkellä kukkaro ei kyllä kiitä jos laitan sen vajaan 50 euroa meikkivoiteeseen, kun tämän Lórealin saa alle kahdenkympin..


EDIT. Toimimaton kuva poistettu.

2 kommenttia:

  1. Mä käytin tota kanssa joskus jonkun aikaa silloin kun nää "mukautuvat" meikkivoiteet tuli. Parhaita halvoista. Lancômen Color ID vaan oli parempi ja vei voiton, sittemmin muuttivat nimen Color Idealiksi ja nyt lopettivat kokonaan tuoden markkinoille Teint Miraclen, joka on käytännössä samantapaista testailuni tuloksena. En mäkään niitä täydellä hinnalla osta, laivalta tuon aina pulloni, Miracle lähtee mukaan laivalta kuun puolessa välissä. :) Tää trendi kestikin kauan, ihme että Lancômekin vasta nyt veti pois ihoon mukautuvana markkinoitavan. Oikeestihan se on vaan sen verran läpikuultavaa se tuote että peittää vähemmän ja siksi mukautuu, mutta kevyt on parasta! :)

    VastaaPoista
  2. Kevyt on todellakin paljon parempi, ellei ole oikeasti tarvetta teatterimeikille.

    Pitäisi kyllä päästä hakemaan tuo Lancôme tax freesta, muutoin se jää hankkimatta.. Joulupukkiakaan en voi asialla vaivata.. (etenkään kun näin Rare Exports leffan.. :D)

    VastaaPoista