perjantai 5. lokakuuta 2018

I love me 2018

Helsingissä Messukeskuksessa tuttuun tapaan järjestettävät messut ovat parin viikon kuluttua, tarkemmin 19.–21.10.2018. Messut tarjoavat kauneutta, hyvinvointia, muotia (niin vaatteiden, asusteiden kuin kellojen ja korujen osalta). I love me -messuilla voit seurata myös esimerkiksi rakennekynsien, ripsienpidennyksien tai maskeerauksen SM-kisoja tai miten olisi Fitnessmalli 2018 -finaalin seuraaminen? Tai Korkkarikoulu, jossa opettajana Saimi Hoyer? Niin ja itse ainakin pyörähdän katselemassa jälleen tuttuun tapaan bodypainting-kisoja jossa tänä vuonna kisaillaan teemalla Welcome to my world. Niin ja muotinäytöskin on tullut katsottua joka vuosi. Niin varmasti tänäkin vuonna. Näytöksen takana on helsinkiläinen stylisti Anu Laapotti. Hän ollut mukana järjestämässä messujen näytöksiä aiempinakin vuosina (2013-2016) yhdessä  edesmenneen Teri Niitin kanssa.

Messuilla on myös  Beauty Pro -tapahtuma joka on perjantaina varattu vain ammattilaisille, mutta lauantaina ja sunnuntaina sinne pääsevät myös muut kävijät kurkistamaan. Itse en ole varma pyörähdänkö myös täälläkin vai meneekö kaikki aika (ja messurahat) jo mm. luonnonkosmetiikan parissa.

Messuillahan on kaikkien ohjelmanumeroiden lisäksi tuttuun tapaan upeita tarjouksia, esimerkiksi NHS.fi:n osastolla kaikki tuotteet -40%, tarjolla siis esimerkiksi edullisia laveran, benecosin ja Cattier Parisin tuotteita. Sinne suuntaan itsekin ehdottomasti.

Mainittakoon myös I love jooga -alue, jossa tutustutaan lajeihin veloituksetta, Tarjolla mm. tavallista joogaa, tiibetiläistä energiajoogaa (tulisi tarpeeseen), meditaatiota, chacra-tanssia... Mukavia väljiä vaatteita suositellaan tunneille osallistuville. Itse en taida päästä kokeilemaan jos vauva kulkee mukana, mutta käykää te! Jooga on käynyt itsellä monesti mielessä harrastuksena vastapainona arjelle.


Kuva luonnollisesti aiemmilta messuilta.


Messuilla voit pe klo 10–19, la klo 10–18, su klo 10–18.
 Liput messuille voit ostaa kätevästi verkossa, jolloin saat ne alennettuun hintaan  esimerkiksi:

Aikuiset 16 €/hlö
Lapset (7-15 v.), eläkeläiset, opiskelijat 10 €/hlö
Työttömät 10 €/hlö
Ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 10 €/hlö

Nämä alennetut hinnat ovat voimassa 18.10 saakka. Sen jälkeen ja ovelta ostettuna liput ovat muutaman euron hinnakkaampia. Lippuja on voinut viime aikoina bongailla erilaisten arvontojen palkintoina, vink vink. Somessa tapahtumaan liittyvää löydät hästägillä: #iloveme2018


Viime vuonna messuilla oli noin 58 000 kävijää. Sunnuntai lienee usein se rauhallisen päivä messuilla, mutta itse taidan mennä alustavasti launtaina pyörimään. Messuilla nähdään?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti