keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Lushin Halloween 2018 (ja vinkki joulutuotteista)

Viime lauantaina Mannerheimintien Lushilla järjestettiin kaikille avoin Halloween-katsaus. Olin itsekin mukana ja ostinkin pienen saaliin näitä Halloween-herkkuja mukaani. Esittelen niitä tässä sitä mukaa kun saan käytettyä (tai pikemminkin pääsen koneelle naputtelemaan niistä). Tässä kuitenkin pikainen katsaus mitä tuotteita tänä vuonna on tarjolla ja mitkä niistä kiinnostivat minua eniten. Hintaa näillä on alkaen 7,95 euroa aina 35,95 euroa maksaviin lahjapakkauksiin asti. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Aloitetaan vegaanisella Sparkly Pumpkin-kylpyvaahdolla, joka onkin vanha tuttavuus viime vuodelta. Tämä kimaltava kurpitsa hurmaa ihanalla tuoksulla sekä värjää kylpyveden ihanan oranssiseksi vaahtokylvyksi. Tuoksuja tämä ammentaa mm. katajanmarjaöljystä, limeöljystä sekä greippiöljy ja luvataan siitä appelsiininkukkatuoksuakin olevan. Tämän ostin itsekin glitterharakkana. Toinen ihana kylpyvaahto joka päätyi ostoskoriini oli mustakissa nimeltä Bewitched. Jos tykkäät Sultana-vartalovoiteesta (tai saippuasta) niin tästä löydät saman tuoksumaailman. Myös tämä tuote on vegaaninen.

Kylpypallojakin löytyy useita mistä valita. Vanha suosikki Lord Of Misrule tai sitten silmämuna kellumaan ammeeseen (Eyeball-kylpypallo). Ihana lahjaidea valmiiden pakettien lisäksi on valita yksi tai useampi kylpypallo ja sitoa ne kankaiseen käärintään (joista oma suosikkini on upea kissakuosinen Meow-knot wrap.

Ehkä hauskin kaikista Halloweentuotteista on tämä pimeässä loistava Ghost In The Dark -saippua. Pimeässä loistava saippua. Kyllä kiitos. Vegaaninen mörkökarkotin myös hoitaa ihoa sillä se sisältää Reilun kaupan luomukaakaovoita, ekstra neitsyt kookosöljyä sekä risiiniöljyä. Tuoksumaailmaa se ammentaa mm. sitruunaruohoöljystä sekä bergamottiöljystä. Eli lataa saippuapalasi päivän mittaan valolla niin se hohtaa ihanasti valojen sammuttua. Myös tämän ostin itselleni.

Jos Ghostbusters-leffat on tuttuja niin sinua saattaa kiinnostaa tuote nimeltä Ectoplasm-suihkukerma. Tai ehkä sama tuote toisessa muodossa? Sitä kun on saatavilla kiinteässä muodossa eli ns. nakutuotteena (itse ostin pullossa) sekä parfyymina että vielä jellykylpypallona. Tuo suihkukerma muuten loistaa UV-valon alla eli asennushommia tiedossa halloween-suihkuun...

Tuotteista vegaanisia oli ne joita itse hypistelin, mutta en mene takuuseen että kaikki olisivat, kannattaa tarkastastaa asia verkkokaupasta tai paikan päällä. 

Ja vaikka Halloweenkin on vasta tuloillaan niin Lushin jouluherkut ovat jo saapuneet verkkokauppaan ja kivijalkaliikkeisiin ne tulevat ylihuomenna eli 5.10! Kaikki Snow Fairy fanit siis aktiivisena, nimittäin tänä vuonna tuoksu on tarjolla mm. vartalosuihkeena  muiden perinteisten tuotteiden ohella. 
















2 kommenttia:

  1. Mie tilasin tänään Snow Fairy -suihkeen ja tuon Ectoplasm -suihkuvoiteen :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin myös ton suihkeen tilausta... kutkuttais kovin tilata :D

      Poista