perjantai 27. heinäkuuta 2018

American Cream - tehohoitoa hiuksille

Jos etsit hyvältä voimakkaasti tuoksuvaa tehohoitoa hiuksillesi niin tässä saattaa olla etsimäsi. Jos sen sijaan vahvat tuoksut eivät sinulle sovi niin tämä ei ole sinun juttusi. Olen huomannut että tämän vaniljainen tuoksu jää hiuksiin jopa seuraavaan päivään saakka. Ja tämä tuoksu on aivan mahtava! Toki tämä hoitaakin hiuksia mukavasti, mutta voisin ostaa tätä pelkän tuoksukokemuksen perusteella.

Vaikka kyseessä on ns. tehohoito, niin omia hiuksia tämä ei lätistä ollenkaan. Hiukset pysyvät ilmavina (ja ihanasti tuoksuvilta). American Cream ei valitettavasti sovi vegaaneille, sillä se sisältää pääasiassa hunajavettä ja lisäksi tässä on mukana lanoliinia. American Creamia levitetään hiuksiin shampoopesun jälkeen (etenkin niihin kuiviin latvoihin) ja annetaan vaikuttaa muutamia minuutteja. Itse usein pesen kropan tällä välin luffalla (tai kuorin kasvot, kropan jne) kun hoitoaineet vaikuttavat hiuksissa. Huuhtelut päälle ja olet valmis hurmaamaan kaikki hyvällä tuoksullasi.

100g pullo maksaa kirjoitushetkellä 10,95 euroa. Kun seuraavat kerran eksyt Lushille niin tätä kannattaa vilkaista.


Ainesosat:
hunajavesi (mel, aqua), reilun kaupan vaniljatankouute (Vanilja planifolia), propylene glycol, tuore luomuappelsiini (Citrus dulcis), cetearyl alcohol (&) sodium lauryl sulfate, tuoreet mansikat (Fragaria vesca), hajuste (parfum), lanoliini (lanolin), cetearyl alcohol, reilun kaupan vanilja absolute (Vanilja planifolia), muskatellisalviaöljy (Salvia sclarea), laventeliöljy (Lavandula hybrida), bentsoehartsi (Styrax benzoin), linalool, coumarin, alpha-isomethyl ionone, cetrimonium bromide


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti