maanantai 5. helmikuuta 2018

Pikavinkki: Uusi alku ihollesi -valmennus | TwistBe

TwistBe:lla alkaa jälleen Uusi alku ihollesi niminen verkkokurssi viikon kuluttua eli 12.2.2018. Kyseessä on 4 viikon mittainen kurssi joka keskittyy ihonhoitoon. TwistBe:n sivujen mukaan kurssin on käynyt jo yli 300 suomalaista, joista 99% on kokenut sen hyödylliseksi. Olen itsekin saanut mahdollisuuden osallistua kurssille viime vuonna bloggaajan ominaisuudessa veloituksetta. 

Kurssista kerrotaan seuraavasti:

"Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus kertoo kaiken oleellisen, mitä sinun tulee tietää ihostasi, kosmetiikasta ja kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta. Neljän viikon valmennus koostuu innostavista teksteistä ja lyhyistä videotietoiskuista, jotka katsot itsellesi sopivimpaan aikaan, sekä suljetusta Facebook-ryhmästä, jossa voit kysyä valmentajilta lisätietoja ja seurata muiden ryhmäläisten kysymyksiä.
 

Valmennuksemme ei ole millään tavalla kosmetiikkabrändien tukema. Tämä on puolueeton valmennus, jonka avulla haluamme auttaa sinua tekemään parempia valintoja ihosi ja terveytesi puolesta.

Tämä valmennus on sinua varten jos tunnistat itsesi seuraavista asioista: 


 • Haluat oppia hoitamaan ihoasi oikein.
 • Haluat oppia helposti ja nopeasti tulkitsemaan tuotteiden INCI listoja
 • Haluat säästää rahaa ja oppia tunnistamaan, mistä juuri sinun kannattaa maksaa.
 • Haluat oppia välttämään suurimmat virheet ihonhoidossa, joita kuluttajat ympäri maailmaa tekevät päivittäin
 • Haluat oppia tunnistamaan helposti mikä oikeasti on laadukas kosmetiikkatuote.
 • Olet kyllästynyt kamppailemaan ihosi ongelmien kanssa.
 • Haluat nauttia kauniista ja terveestä ihosta.
 • Haluat oppia näkemään kosmetiikan markkinointilauseiden läpi.
 • Haluat oppia tunnistamaan kaikki ne tekijät, jotka vaikuttavat ihon kuntoon.
 • Haluat oppia tekemään päätöksiä ihon hyvinvointisi optimoimiseksi ilman, että sinun tarvitsee luottaa jonkun muun apuun ja maksaa siitä.
 •  Haluat tietää, miten ja millä tuotteilla sinun kannattaa omaa ihoasi hoitaa.
 • Olet kyllästynyt käyttämään rahasi kosmetiikkatuotteisiin, jotka eivät kuitenkaan tee, mitä mainoslauseet lupaavat (tai vain pahentavat tilannetta)"

Kurssilla käydään läpi asioita ihonhoitoon liittyen hyvin selkeästi osiin pilkottuina. Sähköpostiin kilahtaa aina ilmoitus kun uusin materiaali on luettavissa ja katsottavissa (3 kertaa viikossa). Eli tekstin lisäksi verkkokurssia siivittää lyhyet videot aiheeseen liittyen. Jos sillä hetkellä ei pysty materiaalia käymään läpi, niin sen voi käydä omassa tahdissaan, joka oli minullekin erittäin hyvä juttu kiireisen arjen keskellä.

Nyt kurssin saa vielä tarjoushinnalla 107,00 euroa (tarjous on voimassa 11.02.2018 asti. Normaalihinta kurssille on 127,00 euroa). Kurssi soveltuu niin naisille kuin miehille, tosin värikosmetiikkaakin sivutaan kurssilla mutta mikään meikkikurssi tämä ei tosiaan ole. Kurssi ei ole myöskään kohdistettu vain luonnonkosmetiikkaa käyttäville, vaan myös kaltaiseni kosmetiikan sekakäyttäjä sai kurssista paljon irti. Täytyy kyllä myöntää että kurssin jälkeisellä alennuskoodilla tuli sitten tilattua luonnonkosmetiikkaa käyttöön ja ne myös jäivät käyttöön. Myös tuo Facebook-ryhmä jäi seurattavaksi vaikka kurssi päättyi (materiaali on käytettevissä 2kk kurssin päättymisen jälkeen).

Tulen palaamaan kurssiin vielä paremmin blogissani. Tämä oli tämmöinen pikavinkki jos kurssi sattuisi kiinnostamaan.
 

Opit ymmärtämään
ihosi toimintaa

 

2 kommenttia:

 1. Ja hei, jos sopii vähän mainostaa, niin koodilla MARIAGLOW saa 15€ alennusta kurssin hinnasta! :) (Myös alennetusta hinnasta).
  Itsekin pääsin kurssiin tutustumaan, vaikka en varsinaisesti sitä läpi käynytkään. :) Paljon tosi hyvää tietoa siellä kyllä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai saa mainostaa! :)

   Eli vinkki 2. on käyttää Marian koodia alennukseen :D

   Poista