keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Madara Smart Antioxidants fine line minimising day fluid - kasvoemulsio

Tämä tuote on odottanut esittelyä liian pitkään sillä se ansaitsee tulevansa esitellyksi. Kyseessä on Madaran ihanan kevyt kosteusemulsio. Tuote on suunnattu taisteluun ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan, siinä 30 ikävuoden tienoilla. Tämä versio on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle on oma versionsa.

Tämä vegaaninen tuote lupaa paljon. Siitä kerrotaan Madaran kotisivuilla seuraavasti:

"Kevyt kosteusemulsio, joka auttaa säilyttämään ihon nuorekkaana tuoden sille koko päivän kestävää raikkautta ja suojaa. Voiteen sisältämä SMART ANTIOXIDANT –kasviuuteyhdistelmä koostuu kosteuttavista ja pieniä juonteita silottavista jäkälän, sammaleen, saniaisen ja poimunlehden uutteista, jotka auttavat torjumaan ensimmäisiä ihon ikääntymismerkkejä. Iholle jatkuvaa suojaa tuovat luonnolliset antioksidantit vahvistavat ja kiinteyttävät ihoa sekä auttavat säilyttämään ihon kollageenipitoisuuden."

"SMART ANTIOXIDANTS –voiteiden teho kohdistuu ihon ensimmäisten ikääntymismerkkien hoitoon. Voiteet ehkäisevät vapaiden radikaalien muodostumista, neutralisoivat niitä ja auttavat korjaamaan ihosoluja, vähentäen 90% vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita iholla."

Ihon puolustaminen haittatekijöiltä, auttaminen ihon kollageenin muodostamisessa. Ikääntymisen (pienet juonteet, laajentuneet huokoset, ihon sävyn epätasaisuus yms.) merkkien häivytys. Lopputuloksena elinvoimainen ja säteilevä iho. Kuulostaa varsin hyviltä lupauksilta ihonhoidossa.

Emulsio on koostumukseltaan ohutta ja se levittyy ja imeytyy iholle hyvin. Tämä sopii hyvin meikin alle, kunhan muistaa levittää iholle esimerkiksi 15 minuuttia aiemmin kuin meikkivoiteen. Olen itse käyttänyt tätä jo kaksi pumppupullollista. Tuote on ECOCERT sertifioitu. 50 ml pumppupullo maksaa noin 35 euroa.

En osaa sanoa tässä vaiheessa, juuri 30 vuotta täyttäneenä lunastaako tuote lupauksia ikääntymisen merkkien häivytyksestä. Etenkään kun taloudessa asustaa myös taapero-ikäinen lapsi huolehtimassa ettei ikääntymiselle ole aikaa... (huumoria huumoria) Omalla iholla en ole siis vielä havainnut ikääntymistä, ehkä senkin aika koettaa pian. Jotain tämä kuitenkin tekee iholle koska olen sitä ostanut uudestaan. Iho näyttää paremmalta, sävyltään tasaisempi ja tuntumaltaan pehmeä mutta kimmoisa. Ehkä tämä voisi olla se ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyä tukeva tuote kohdallani. Ja vaikka olen atoopikko niin tämä normaalille iholle suunnattu tuote on riittänyt iholle yhdessä muiden käyttämieni ihonhoitotuotteiden kera.

Jos etsit siinä kolmenkympin nurkilla kevyttä kasvoemulsiota luonnonkosmetiikan puolelta ja haluat sen vegaanisena niin kannattaa kokeilla tätä.

Onko Teillä suositella muita tuotteita Madaran valikoimasta joita kannattaa ehdottomasti kokeilla?
 
 

Madara SmartMadara Smart

Ja kuten kuvista huomata saattaa, on tämä tuote ollut esittely-listalla pitkään. Tulipahan nyt korjattua kerralla kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti