perjantai 16. helmikuuta 2018

Mellis from Finland - Pellava & Hunaja käsivoide

Mellis tarjoaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa, joka hyödyntää Pohjolan yrttejä ja marjoja. Valmistuksessa kerrotaan käytettävän suomalaisia kasviöljyjä ja tehoaineita aina kun se on mahdollista. Tuotteissa huokuu suomalaisuus raaka-aineiden johdosta; marjat, yrtit, hunaja, mahla sekä turve. Mellis tarjoaa kaksi linjaa, sauna artica ja silva artica. Sauna artica tarjoaa erilaisia saunavoiteita saunan ystäville. Silva artica sen sijaan sisältää muun muassa esittelemäni käsivoiteen lisäksi kasvonaamion, hierontaöljyn, suihkugeelin... valikoimaa on.

Olen saanut tämän voiteen goodiebagista testattavaksi. Kyseessä on Ravitseva Käsivoide – Pellava & Hunaja. Voide lupaa ravita ja kosteuttaa kädet luonnonmukaisesti. Se sisältää kylmäpuristettua pellavansiemenöljyä sekä tietenkin hunajaa kuten nimestä voi päätellä. Tuotteella on avainlippumerkki, joka kertoo että tuotteet valmistettu Suomessa.    

Kylmäpuristetun pellavansiemenöljyn kerrotaan sisältävän ihon hyvinvoinnille ja tasapainolle tärkeitä rasvahappoja. Yhdessä pellavansiemenöljy ja hunaja lisäävät ihon suojautumiskykyä ulkoisia häiriöitä vastaan. Olen käyttänyt tätä nyt etenkin talvella ja kyllä se on auttanut kylmettyneisiin käsiin sekä huonokuntoisten kynsinauhojen kanssa. Vain muutamia kynsitikkuja on nyt ilmaantunut kun monina vuosina joka viikko on tullut uusi kipeä kynsitikku joka tulee väkivalloin poistettua seurauksella kipeä haava kynnen reunassa.

Tuoksultaan voide on mieto ja se imeytyy kiitettävän nopeasti. Voide on myös riittoisa, sillä pieni määrä riittää molemmille käsille kosteutukseen. Kiitosta siitä että voide sisältää vain kasviperäisiä, luonnollisia raaka-aineita hunajaa lukuunottamatta. Eli vegaaneille tämä ei valitettavasti sovi. Muutoin voide sopii erinomaisesti kaikille, myös herkälle iholle ja atoopikoille. Hintaa 75ml tuubilla on noin 9-12 euroa. Esimerkiksi House of Organic- verkkokauppa myy tätä hintaan 9,90 euroa. Jos siis kaipaat kosteutusta käsillesi luonnollisesti, mutta et välttämättä kaipaa vegaanisuutta niin tässä yksi tuote kokeiltavaksi. Saattaa olla ettet muuta enää kaipaa.


* Pellava & Hunaja käsivoide on saatu blogin kautta goodiebagissa.

** apeiron jalkavoiteesta on tulossa juttua blogiin myöhemmin.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti