keskiviikko 31. toukokuuta 2017

essence all about matt! fixing compact powder transparent -mattapuuteri

Jos kaipaat hyvin edullista mutta luotettavaa mattapinnan jättävää puuteria kiinteässä muodossa, niin kurkkaa tämä tuote. essence on tullut hyvin suosituksi meikkaajien keskuudessa viime aikoina. essenceä olen itse käyttänyt jo pitkään, tilaamalla tuotteita ulkomailta (kosmetik4less.de). Nyt brändi on rantautunut hyvin meille Suomen kamarallekin. Suomessa essenceä voi ostaa esimerkiksi monilta Tokmanneilta sekä Pretty.fi-verkkokaupasta. essencen oma ostopaikan hakukone löytyy täältä.

essencen tuotteet ovat hyvin edukkaita ja sieltä löytyy varsinaisia helmiä. Kuten itselläni tämä puuteri osoittautui helmeksi. Sain kyseisen yksilön PR-toimiston kautta testattavaksi. Kyseessä on siis essence all about matt! fixing compact powder transparent -mattapuuteri. Puuteri on rasiassa valkoista, mutta et muutu kalpeaksi lakanahaamuksi vaikka tätä kasvoille sudit. Puuteri on hyvin hienojakoista ja levittyy kasvoille helposti. Ja kasvoille sudittaessa siis väritöntä eli yksi tuote sopii kaikille. Itse käytän tämän kanssa yleensä kuvassakin näkyvää e.l.f:n sivellintä. Itselläni tämä toimii yhtä hyvin kuin huomattavasti kalliimmat mattapinnan antavat puuterit. Täysin mattaisena iho pysyy parhaillaan jopa viisi-kuusi tuntia, mutta tämän jälkeen yleensä T-alueelle pitäisi puuteria hieman lisätä. Itselläni iho on T-alueelta rasvoittuvaa sorttia.

8 gramman rasia maksaa esimerkiksi Pretty.fi-verkkokaupassa kirjoittamisehetkellä 3,69 euroa. essence kertoo olevansa eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan jos edukkaalle mattapuuterille on tarvetta.

 
INC
TALC, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SAPHIRE POWDER, AQUA (WATER), MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL. 
Tuote saatu blogin kautta testattavaksi.

3 kommenttia: