keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Buffy

Ensimmäisenä esittelen Lushin sponsoroimasta äitienpäivän arvonnasta tämän vegaanisen Buffy nimisen kuorintapalan.

Buffy kuorii ihon jauhetun riisin, manteleiden ja adukipapujen voimalla. Kuorinta on tehokas vaikkakin kuorivaa ainesta ei palassa ole niin runsaasti kuin esimerkiksi viimeksi käyttämässäni sokerikuorinnassa. Mutta kyllä tällä talven kuivattama käärmeiho sai kyytiä - terve vaan kesä! 

Tuotteessa on mm. laventeliöljyä ja sitrusöljyä, mutta mielestäni kumpikaan tuoksu ei ole voimakkaasti esillä. Tuoksu on kyllä hieman "yrttinen", mutta oma nenä ei ainakaan heti osaa havaita laventelia tai sitrusta. Vasta kun ainesosaluettelon lukee, alkaa tuoksut saamaan nimen pääkopassani.


Kuorintapalaa hierotaan kostealle iholle. Hieronnan päätteeksi iho huuhdellaan tavalliseen tapaan. Koska Buffy sisältää luomukaakaovoita ja sheavoita, jää iholle pieni nahkea-tunne ennen kuivattelua. Tai oikeastaan semmoinen "vesi valuu ankan selästä pois"-efekti. Toisaalta itse en tämän jälkeen lisännyt iholle kosteusvoidetta ja aamulla oli yhä pehmoinen fiilis. Lushin sivuilla kerrotaan seuraavasti:

"Kuorii pakaroiden karhean ihon ja tekee pyrstösi silkkisen sileäksi. Jauhettu riisi, jauhetut mantelit ja jauhetut adukipavut pitävät selluliitin kurissa ja ihosi heleänä, mukavana ja pehmeänä." 

Eli takalistoille Buffya kannattaa ainakin vilauttaa! 95 grammaa maksaa 13,50 euroa. Käytön jälkeen kuorintapalanen tulee laittaa kuivumaan hyvin, muuten tuotetta menee hukkaan jos sen jättää vesilammikkoon lillumaan. Olen käyttänyt palasta nyt kerran, joten en osaa vielä sanoa kuinka monta kertaa kroppaa tällä kuorii- tosin sekin riippuu käyttäjän koosta sekä käyttötavasta. Itse hinkkasin nyt ensimmäisellä kerralla lähes koko kropan.


Lush Buffy
Ainesosat:
reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), sheavoi (Butyrospermum parkii), jauhettu riisi (Oryza sativa), jauhetut mantelit (Prunus dulcis), jauhetut adukipavut (Phaseolus angularis), hajuste (parfum), laventeliöljy (Lavandula augustifolia), sitruunaöljy (Citrus limonum), citral, limonene, linalool


*Tuote saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Juu tää on hyvä tuote! Just pyrstölle nimenomaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! No sille nimenomaan. Just eilen taas hinkkasin pyrstön kesäkuntoon... :D

   Poista
 2. Oi! Toi vaikuttaa superkivalta tuotteelta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on superkiva :)
   Kouluarvosana arvosana 10+

   Poista
 3. Mulla on jäänyt ihan nämä Lushin hierontapalat testaamatta, pitäisi varmaan kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää tämäkin ostoskoriin siis ;D
   Ja palaathan kertomaan omat fiilikset jos ostat? :)

   Poista