sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Bomb Cosmetics

Törmäsin hiljattain sattumalta uuteen verkkokauppaan, jossa myydään ihanaa, kaunista käsintehtyä kosmetiikkaa. Kyseessä on Bomb Cosmetics. Tuotteet ovat todella kauniita. Kannattaa kurkata jos uniikki kosmetiikka kiinnostaa.

Heidän nettisivultaan selviää että kyseessä onkin jo melko iäkäs brändi. Bomb Cosmetics on perustettu jo 17 vuotta sitten Englannissa ja aloittanut taipaleensa kylpypallojen valmistaja. Kylpypallojen lisäksi yritys myy nykyään palasaippuoita, kynttilöitä ja erilaisia vartalonhoitotuotteita kuorinnoista voiteisiin. Ihmettelen etten ole törmännyt tähän aiemmin.

Yritys kertoo sivuillaan että tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia ja tuotteet tehdään käsin. Myös tuotepakkauksissa yritys pyrkii minimoimaan vaikutukset ympäristöön ja pakkauksissa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja. Bomb Cosmetics on eläinkokeita vastaan. Tuotteita tai niiden sisältämiä raaka-aineita ei ole testattu eläinkokein. Nettikaupasta on myös helppoa rajata vegaaneille sopivat tuotteet ja niitä löytyy ilahduttavan paljon.

Tein pienen tilauksen ja tilasin päivähoidon hoitajille pienet lahjukset, tällä kertaa päädyin Berrylicious suihkusaippuaan. Tarjolla oli kolme erilaista tuoksu-versiota mutta päädyin tuohon marjaiseen versioon, jota kuvailtiin herkullisen tuoksuiseksi, aromikkaaksi suihkusaippuaksi joka myös kosteuttaa ihoa. Tuoksumaailma tulee nimensä mukaan marjoista; mustaherukkaa, mansikoita, vadelmia ja mustikoita. Lisäksi tuoksukuvauksessa mainitaan kermainen karamelli ja vanilja. Saippuan kerrotaan sisältävän petitgrainin ja kamomillan eteeriset öljyjä. Saippuapakkaus sisältää saippuan ja sienen. Toivottavasti on mieluinen lahjus. Täytynee tilata itselleni tulevaisuudessa oma kappale.

Pojalle tilasin käsienpesua hauskuuttamaan
It's not easy being green-palasaippuan. Hauskan värinen ja näköinen saippua onkin ollut pojan suosikki lavuaarin reunalla ja käsiä on tultu pestyä. Lieneekö syy vekkulissa sammakko-hahmossa. Saippuan kerrotaan olevan sitruksinen ja se sisältääkin sitruunan ja limen eteerisiä öljyjä. Kylpyhuoneemme tuoksuu nyt ihanan raikkaalta.

Itselleni tilasin To Be Sheer- palashampoon. Se lupaa puhdistaa vaurioituneet hiukset hellävaroin. Tuoksu maailma tulee myskisalviasta, oliiviöljystä,
santelipuusta, vetiveristä sekä bergamontista. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan tätä palashampoota.

Lisäksi tilauksen mukana tuli testeri Milk & Honey vartalokuorinnasta. Olen ehtinyt vain nuuhkimaan tuotetta ja se tuoksuu taivaallisen hyvältä. Tulen todennäköisesti palaamaan tuotteeseen blogissani myöhemmin.

 
Onko Bomb Cosmetics teille entuudestaan tuttu?
 











2 kommenttia: