maanantai 8. toukokuuta 2017

Colourpop Dope Taupe Pencil

Tänään esittelen teille tämän meikkipussini ehdottoman suosikin kulmien meikkaamisessa. En ole muita tuotteita käyttänyt aktiivisesti kuukausiin. Kyseessä on ColourPopin mahtava kulmakynä, itselläni sävyssä Dope Taupe. Tätä sävyä suositellaan blondeille mutta sopii myös kaltaiselleni punapäälle loistavasti.

Kynän kärki on kapea, joten kulmien taiteileminen on helppoa ja nopeaa. Kynää ei tarvitse teroitella, vaan tuotetta kierretään esiin sitä mukaan kun se kuluu. Näitä vastaavia tuotteita ei muuten kannata veivata turhaan esille (esimerkiksi tuotteen määrän tarkastelemiseksi), sillä tuote ei välttämättä kierry enää takaisin hylsyyn. Näin myös tämän kynän kohdalla. Tuotetta on 0,09 grammaa.

Kynä on pehmeä ja väri levittyy kauniisti. Kynän toisessa päässä on harja, jolla jälkeä voi vielä pehmentää ja karvoja sukia oikeaan suuntaan. Kulmakynä on pitkäkestoinen. Aamulla meikatut kulmat näyttävät myös iltapäivästä siedettäviltä. Olen itse ihastunut tuotteeseen ja tilannut nyt loppuneen tilalle varakappaleen jälleen varastoon.

Miinuksena voi pitää hankalaa saatavuutta. Toki sekään ei niin hankalaa ole jos osaa tilata ulkomailta ja omaa esimerkiksi PayPalin maksamista varten. Hintaa kynällä on viisi dollaria eli noin 4,60 euroa. Colourpopilta tilatessa tulee päälle postimaksut ja alv:it jos ostokset on yhteensä yli 22 euroa. Onneksi heillä on ollut taas moneen otteeseen ilmaiset postikulut-kampanjoita eli niitä kannattaa katsella.

Mitä kulmakarvojen ehostus suosikkeja teiltä löytyy tällä hetkellä?
Onko Colourpop tuttu paikka entuudestaan?
Muitakin suosikkeja saa huudella kommenttilootaan!

2 kommenttia:

  1. Itsehän tein viikon sisällä kolme erillistä tilausta ColourPop:lle juurikin noiden ilmaisten postikulujen vuoksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin saatoin... köh köh.. tehdä tilauksen.. :D

      Poista