keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Charity Pot - hyvää tekevä voide Lushilta

Tämä pieni metallinen rasia kätkee sisäänsä Charity Pot- käsi- ja vartalovoidetta. Hintaa 10g rasialla on 2,50 euroa. Tämä summa (ensin miinus verot) menee hyväntekeväisyyteen lahjoituksena. Hyväntekeväisyyskohteina on niin ihmiset, eläimet kuin luontokin. Toki voidetta on saatavilla isommissakin purnukoissa, mutta itse kuljetan tätä minirasiaa meikkipussissani ensiapuna kuiviin kohtiin ihossa sekä erityisesti kuiville kynsinauhoille. Tämä on hyvää tekevä voide monella tasolla.

Viime vuonna tuotto meni Eläinsuojelukeskus Tuulispäälle, summa oli 6605 euroa eli mukavasti ihmiset lähteneet mukaan tukemaan hyvää asiaa. Tänä vuonna Lushin tarkoitus on tukea useampaa järjestöä ja tuottoja on lahjoitettu lisää Tuulispäälle, Operaatio Saimaannorpalle (Sea Shepard) sekä Rescueyhdistys Kulkureille. Jos haluat lukea enemmän aiheesta, niin kurkkaa Lushin sivuille.

Voide sisältää mm. luomujojobaöljyä, reilun kaupan kaakaovoita, ruusupuuöljyä, ylan ylang öljyä, aloegeeliä ja reilun kaupan sheavoita. Tuoksu on ihanan kukkainen ja itse nuuhkin kynsinauhoja joihin voidetta usein käytän. Voide imeytyy ihoon melko nopeasti eli  tätä voisi olla työpaikan pöydällä mukana vaikka työhön sisältyy näppäimistön näpyttelyä. Tälläkin hetkellä kun naputtelen tätä postausta, on kynsinauhat ja sormenpäät kosteutettu Charity Potin avulla.

Tuote ei sisällä säilöntäaineita.



Onko Charity Pot tuttu juttu?
 
  

CharityPot


INCI:
vesi (aqua), reilun kaupan oliiviöljy (Olea europaea), glyseroli (glycerine), luomujojobaöljy (Simmondsia chinensis), moringaöljy (Moringa pterygosperma), kolumbialainen reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), steariinihappo (stearic acid), reilun kaupan sheavoi (Butyrospermum parkii), triethanolamine, tuoksupelargoniöljy (Pelargonium graveolens), ruusupuuöljy (Aniba rosaeodora), ylang ylang -öljy (Cananga odorata), reilun kaupan vanilja absolute (Vanilla planifolia), tuore aloegeeli (Aloe secundiflora), cetearyl alcohol, citronellol, coumarin, geraniol, linalool, limonene, hajuste (parfum)



 



 

6 kommenttia:

  1. Itsekin olen tuota minikoossa käyttänyt yhden purkillisen. :)

    VastaaPoista
  2. Onpa halpa pikkupurkki, ehkäpä teen nettikaupan kautta tilauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotetta tosiaan se 10 grammaa ettei kovin suuri määrällisesti, mutta kun tuotto menee hyväntekeväisyyteen niin mielellään sen maksaa :)

      Poista
  3. Vuosi sitte ostin ja en pitäny ton hajusta, oli semmonen tunkkanen. Muuten hyvä. Onkohan toi muuttunu jotenki, ku kannessaki lukee new?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, en osaa sanoa miten tuotetta on uudistettu. Voisinpa kysyä tuota kun liikkeessä käyn seuraavan kerran ( jos vaan muistan höpöttämisen lomassa) :)

      Poista