sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Päivitystä bloggaajan elämään ja asiaa isyyspakkauksesta

Instagrammissa meikkimonsteria seuraavat ovatkin saattaneet huomata vauva-aiheisia kuvia viime aikoina. Syykin on selvä, Monsterista tuli mutsi laskiaistiistaina kun Rumpali vihdoinkin päätti saapua maailmaan kurkistelemaan menoa. Olin ajastanut teille postauksia valmiiksi koska oli suuri riski joutua sectioon ja sairasaika olisi ollut huomattavasti pidempi. Onneksi selvittiin vähemmällä ja tämäkin mutsi voi yrittää yhdistää vauvailun ja rakkaan harrastuksen eli tämän bloggaamisen. Mutta Rumpalin ansiosta blogissa saattaa olla taukoja postausten välissä, tämä jo ennakkotiedotteena. Mitään vauvablogia tästä en ole tekemässä eli ei hätää sen suhteen. Tämä mutsi on yhtä kosmetiikkafriikki edelleenkin vaikka aika meikkailuun on jäänytkin vähemmälle.

Isyyspakkaus. Koska äidit ovat vauva-asioissa suuressa roolissa, päätin muistaa Rumpalin isää kokoamalla isyyspakkauksen. Tämäkin on vilahtanut instan puolella jo aiemmin, mutta pikainen vilautus tälläkin puolella ei ole pahitteeksi. Isyyspakkauksen kokoaminen oli kivaa! Vaikkakin Alkossa käyminen päivä lasketun ajan jälkeen oli mielenkiintoinen kokemus. Lieneekö pallomahallani ollut sen verran suuri vaikutus että ensimmäisen kerran vuosiin minulta ei kysytty papereita Alkon kassalla.

Kokosin pakkaukseen pullon alkoholia jonka ovelasti peittosin tuommoisella ruokalapulla (Rumpalin sukupuoli oli etukäteen tiedossamme, siksi autoja). Lisäksi kävin Lushin liikkeessä shoppailemassa mukaan Kalamazoo puhdistusaineen parralle ja kasvoille. Lisäksi pakkaukseen sujahti sitruunainen Earl Grey -teen tuoksuinen hierontapala, joka ovelasti kantaa nimeä Shades Of Earl Grey. Koska molemmat tuotteet ovat kiinnostavia, päätin kirjoittaa niistä oman tuotearvostelu-postauksen kunhan mies ehtii tutustumaan tuotteisiin paremmin. Tuo hierontapala on ollut kertaalleen käytössä ja tuoksuu ihanalle tuttuun Lush-tyyliinsä. Isä tuntui olevan mielissään isyyspakkauksesta.

Mitä teille kuuluu?
Onko perheellisistä joku koonnut oman isyyspakkauksen? Mitä se sisälsi?isyyspakkaus
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti