perjantai 6. maaliskuuta 2015

Joico K-Pak

Monessa blogissa ja hiusfoorumilla hehkutettu Joico K-pak tuli myös tähän talouteen hoivaamaan Monsterin kutreja. Joico K-pak on keratiinia sisältävä jälleenrakentava sarja eli se lupaa elvyttävää, korjata ja vahvistaa vaurioituneita hiuksia. Keratiini (proteiini) on samaa ainetta mitä hiukset ja kynnet itsessään ovat. Tähän sarjaan suositellaan usein tarttumaan jos hiukset ovat kovin kärsineet. 

Itse olen kartuttanut kokemusta näistä kahdesta tuotteesta, joita olen käyttänyt yhdessä ja erikseen säännöllisen epäsäännöllisesti. Huomasin vasta tuon tehohoitoaineen loputtua (vilahti loppuneet postauksessakin) etten ole muistanut näistä(kään) teille kirjoitella.
 

Joico K-Pak Intense Hydrator Treatment for Dry, Damaged Hair on erityisesti suunniteltu nimensä mukaisesti kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Tuotetta levitetään hiuksiin shampoon jälkeen ja annetaan vaikuttaa noin 3-5 minuuttia mutta olen antanut pidempäänkin vaikuttaa esimerkiksi sheivauksen yhteydessä. Tuote lupaa hiuksille kiiltoa tasoittamalla hiuksen pintaa (jotkut puhuvat suomuista). Samalla sen kerrotaan hoitavan hiusta sekä lisäävän hiusten käsiteltävyyttä.

Huomasin että käytön myötä hiukset tuntuivat paljon sileämmiltä, mutta eihän kuiviin (kaksihaaraisiin) latvoihin auttanut kuin sakset. Mutta tyvi ja pituudet saivat kaipaamaansa hoitoa ja tuntuivat pehmeiltä. Tämä tehohoito tulikin käytettyä loppuun, mutta en ole aivan vakuuttunut että ostaisin heti uuden tilalle. Niin dramaattista muutosta entiseen ei ole havaittavissa, jota en saisi aikaan muita tuotteita käyttämällä.


Joico K-Pak Leave in Protectant on vaahtomainen tuote, joka lupaa selvittää hiukset helposti pesun jäljiltä samalla lisäten hiuksiin kiiltoa. Tuotetta annostellaan pumppaus tai kaksi pestyihin hiuksiin.

Olen käyttänyt tätä hieman harvemmin, koska usein tulee napattua hyllyltä joku öljy. Onneksi mies on keksinyt tälle uuden käyttökohteen - nimittäin oman partansa. Miehen parta kun tuppaa kuivumaan tuulessa ja tuiskussa. Ehdotin tätä hänelle kerran kun huomasin että taas oli partaan ilmestynyt kaksihaarainen. Vinkistä innostuneena hän on tätä nyt ahkerasti partaansa käyttänyt. Parta ei ole kuulemma ollut yhtä tottelevainen ja mukavantuntuinen aikoihin. Annoin tämän pullon miehelle vakiokäyttöön, sen verran tyytyväinen hän on tuotteeseen ollut. Parta-raget ovat vähentyneet huomattavasti. Siksikin lisään tähän postaukseen tagin "Miehen oma tagi". Ehkä tätä tulee jatkossakin ostettua miehelle ellei korvaavaa tuotetta löydy. Onhan tuohon partatupsuun kokeiltu jos jonkinmoista tuotetta. Kiitos vain miehelle koe-eläimeksi ryhtymisestä!
20150213_120854

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti