lauantai 28. helmikuuta 2015

Sampar So Much To Dew Midnight Mask

Tänään esittelen Samparin So Much To Dew Midnight Mask nimistä kasvonaamiota. Erikoista tässä on se, että naamio on tarkoitettu todellakin yökasvonaamiona käytettäväksi. Eli illalla kasvojen pesun jälkeen suditaan ohut kerros tätä naamiota kasvoille ja annetaan vaikuttaa yön yli. Aamulla kasvot pestään ja ihaillaan saavutettua lopputulosta.

Naamio on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja sopii myös herkälle iholle. Minun atooppinen ihoni rakastaa tätä. Naamio sisältää mm. kapseloitua hyaluronihappoa sekä Urban Advance nimistä ihoa ravitsevaa yhdistettä. Tuote on parabeeniton. Tuotteen ideana on kosteuttaa ja palauttaa ihon kosteustasapaino.

Naamio on pakattu tuubiin, jossa on sivellinpää. Tuubin päätä kääntämällä On-asentoon ja kevyesti puristamalla naamiota nousee siveltimeen josta se on mukavan tuntuista levittää kasvoille ja kaulalle. Koostumukseltaan naamio on hieman geelimäistä ja se imeytyy nopeasti ihoon. Janoinen ihoni melkein hörppää tuotteen rivakasti itseensä.
Jälkitoimena sivellinpää kierretään Off-asentoon ja pestään. Itse jätän kuivumaan ilmavasti ilman korkkia aamuun saakka.

Aamulla puhdistan kasvot misellivedellä ja ihastelen sileää, kosteutettua ihoa joka tuntuu pehmeältä ja näyttää hyvinvoivalta vaikka yöunet eivät olisikaan sujuneet suunnitelmien mukaisesti. Hintaa 50ml tuubilla on noin 45 euroa eli edukkaimmasta päästä tämä yönaamio ei ole. Tuloksia ihastelleena kuitenkin sanoisin tämän olevan hintansa arvoinen, etenkin jos on joutunut viettämään niukempi unisia öitä.

Muita yönaamioden käyttäjiä? Onko suosituksia?


sampar1
 
 
*Tuote saatu blogin kautta goodiebagissa, mielipiteet luonnollisesti omia.*

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään tästä todella paljon, ihana naamio! Itseasiassa melkein mitä tahansa kosteuttavaa naamiota voi jättää yön yli kunhan levittää mahdollisimman ohuen kerroksen ja taputtelee vaikka imeytymisen jälkeen ylimääräiset pois kasvopaperilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Miten mä en ole tajunnut aiemmin että näin voi tehdä? ! Noudatan liian orjallisesti tuotteiden ohjeita. Pitääkin ottaa kaikki hyöty irti kosteuttavista naamioista jatkossa. Kiitti vinkistä :)

      Poista