maanantai 2. helmikuuta 2015

Millainen luomiväripaletti on täydellinen?

Mieli muuttuu monesti matkan varrella, mutta luotan aina ruskea ja kullan sävyisiin luomiväripaletteihin. Päätin koota tähän muutamia esimerkkejä. Aloitetaan tällä Yves Rocherin ihanalla ruskeita ja nudea sisältävällä nelikolla joka kantaa nimeä Brun Incandescent. Sopivan kokoinen myös matkustamaan käsilakussa tarvittaessa.

YR
 
 
Nämä kaksi W7:n edullisempaa palettia koostuvat myös suosikeistani, nudea, taupea, murrettua ja hillittyä. Toki näilläkin saa syvempää ja tummempaa silmämeikkiä tarvittaessa, mutta päiväkäytössä oikein kätevät paletit. En ensimmäisenä kuitenkaan pakkaisi matkalle mukaan kokonsa vuoksi. 
 
 
W7x2
 
 
Coastal Scents ja Revealed 2. Aiheutti ison hypen kosmetiikkabloggaajien keskuudessa, eikä suotta. Mahtavat sävyt leikitellä. Mutta soveltuvat myös kiireisiin aamuihin jolloin haluaa hiukan sävyä mutta ilman suurta vaivaa. Matkalle en tätäkään ensimmäisenä kuitenkaan pakkaisi mukaan.
 
 
Revo2
 
 
Matkalle edellistä käytännöllisempi ratkaisu on tämä viisikko Wet´n wilden valikoimista. Tästä pitääkin kirjoitella oma postauksensa tulevaisuudessa.
 
 
nude
 
 
Hieman rohkeampia sävyjä tarjoaa tämä Makeup Academyn paletti, mutta tämäkin sisältää turvallista taupea ja kultaa. Oikein ihana paletti tämäkin.
 
 
MUA Romantic
 
 
Ja lopuksi eniten käyttämäni paletti ikinä. Silent Treatment. Näitä olen yhden jo käyttänyt kahde sävyn kohdalta loppuun eli tämä on varakappaleeni kuvassa. Täydellinen matkakumppani minulle.
 
 
ST
 
 
Ja loppuun vielä kuva miltä turvasävyni näyttävät (ilman pohjustajaa) ihollani. Eli näissä sävyissä minua näkee työelämässä useimmiten. Tuttua ja turvallista, mutta ehkä hieman tylsääkin.
 
 
testaan


Millainen on sinun täydellinen palettisi?


6 kommenttia:

 1. Samat turvavärit täälläki :D varsinki nyt top jaksolla oon kulkenu tosi nudessa meikissä muutenki ni noi ruskeet toimii täydellisesti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, tarkkaa jälkeä tai enemmän smokey eye-meininkiä, aina toimii. :)

   Poista
 2. Samat turvavärit ja Naked 1 on se mun paletti, jos yhdellä pistäisi "elää". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nakut on suosittuja enkä ihmettele yhtään. <3

   Poista
 3. Pakkohan se on myöntää, että niin paljon ku värejä ja värikkäitä meikkejä rakastankin niin kyllä mun eniten käytetty paletti on Too Faced Natural Eyes. Ei siitä pääse yli eikä ympäri :D

  VastaaPoista