lauantai 21. helmikuuta 2015

Helmikuun LivBox

Jokohan nyt uskaltaa julkaista helmikuun boksin sisällön?....

Koska ystävänpäivää juhlittiin helmikuussa, oli laatikon sisusta teemaan sopivasti pinkki. Kurkistetaan mitä ihanaa laatikko oikein sisälsi. Jos olin tyytyväinen tammikuun laatikkoon, ei tarvinnut tähänkään pettyä. Super-hienoa Livboxin tiimi.


Lumenen  Nude Perfection Kevytmeikkivoide

Meikkivoide lupaa tehdä ihosta virheettömän ja luonnollisen mattapintaisen. Sen luvataan sopivan erityisesti luonnollista, kevyttä lopputulosta toivovalle ja sen kerrotaan sopivan normaalista sekaiholle sekä aikuiselle iholle. Olenkohan minä jo aikuisen ihon omaava? Meikkivoide sisältää suomalaisen lakan siemenuutetta, tuttuun Lumenen tapaan. Boksin mukana tuli täysikokoinen tuote ja ilokseni sain sävyn numero kaksi, jonka kuvittelen osuneen aika nappiin näin testaamatta.

Garnierin Fructis Densify Lengths Plumper  -hiusseerumi  

Hiuksiin jätettävä seerumi, joka lupaa antaa hiusten pituuksille ekstratuuheutta, kuulostaa aika kivalta boheemeja kesäkampauksia ajatellen. Tämä tulee testiin kevään korvilla kun pipon voi haudata kaapin perälle odottelemaan..

Paesen luomiväri

 Paese on jokseenkin tuttu merkki, mutta en muista äkkiseltään luomivärejä kokeilleeni. Livboxin sivuilla luomiväristä kerrotaan seuraavasti:


"Mattapintainen luomiväri sisältää runsaasti pigmenttiä. Ainutlaatuinen triplapigmentti takaa loistavan pysyvyyden. Voit käyttää tuotetta kosteana tai kuivana sekä rajauksiin. Silkkiproteiini takaa hyvän levittyvyyden ja sileän lopputuloksen."
 
Mielenkiinnolla otan sävyn testiin, sillä se sopii häivyttelyyn melko varmasti. Luomiväreistä oli laatikoissa muutama variaatio ja itse olin jälleen tyytyväinen vastaanottamaani sävyyn.  


Eucerinin suihkussa käytettävä emulsio / In-Shower Body Lotion

Suihkussa käytettävä vartaloemulsio, joka on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Vartaloemulsio vahvistaa ihon luonnollista suojaa ja antaa iholle sen kaipaamaa kosteutusta. Olenkin Nivean vastaavasta tuotteesta aiemmin blogannut joten pääsee tämäkin testiin.


 Nivean misellivesi

Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Water (sanahirviö) lupaa puhdistaa, poistaa meikin kasvoilta ja silmistä sekä kosteuttaa yhdellä sipaisulla. Aikamoisia lupauksia! Tuote on parabeeniton, väriaineeton ja hajusteeton ja sopii hyvin herkälle iholle. Tämän kanssa ei tarvitse erillistä huuhtelua vedellä (misellivesien idea). Tuote pääsee testiin hyvin pian kunhan edellinen miselliveteni loppuu.

Lisäksi mukana lahjana kaulakorun Iberolta, joissa oli käsittääkseni kolme erilaista variaatiota.


Millaisia ajatuksia helmikuun mysteerilaatikko teissä herätti?02lbb
 
 
02LB

2 kommenttia:

  1. Musta kiva boxi, paljon täysikokoista ja misellivesi ja Lumene olisi kelvannut mullekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen meikkivoide on todella juoksevaa tavaraa. Yllätyin ihan. Yritän naputella postauksen pian. :)

      Poista