maanantai 19. toukokuuta 2014

Toukokuun LivBox

Tilausjaksoni viimeinen Livbox on toukokuun laatikko. Ennen olen heti uusinut tilauksen, mutta tällä kertaa olen jäänyt miettimään jatkanko tilaamista. Rakastan edelleen yllätyksiä ja viimeisissä laatikoissa on ollut parannusta entiseen. Mutta onko se hintansa arvoinen? Toki postikuluille pitää laskea hintaa aika reilusti. Korotetut postimaksut taatusti vähentää etanapostin ja ylläripakettien lähettämistä läheisille ihmisille, etenkin tässä sosiaalisen median valtaamassa maailmassa. Aasin sillalla eksymisen jälkeen takaisin aiheeseen...

Toukokuun boksin uumenista löytyi seuraavat tuotteet:
  • PAESE Rouge With Argan Oil poskipuna
  • ACO Sun Cerat SPF30
  • Iberon korvakorut
  • Dermalogican SkinPerfect Primer 
  • Sally Hansenin Diamond Strength No Chip Nail Color
  • Dolce & Gabbana Dolce tuoksynäyte
  • Cutrin Reflection Color Boost shampoo ja hoitoaine

Iberon helmikorvakorut oli yllättävä veto. Itse harkitsen niiden kohtaloa edelleen. Mitähän mieltää Tyttö ilman helmikorvakorua- blogin Sonia on tästä? Heti kun näin mitä paketista löytyi, tuli mieleeni Sonian blogi. Helmikorvakorut ovatkin joko ihastuttaneet vai vihastuttaneet. Itsekin näytän piilottaneen ne tuossa kuvassakin...

Acon huulivoide suojakertoimella oli loistava, samoin tuo Dermalogican primer testeri. Tätä olen halunnut testata ja nyt on mahdollisuus. Todella silikoninen näin yhden kokeilun perusteella. Cutrin tuotteet pakkaan mukaan kesälomalla, niistä en tarinoi tässä vaiheessa enempää.

Poskipunan pakkaus oli jokseenkin halvan oloinen, mutta en ole vielä päässyt sitä testaamaan. Melkoisen glitteriseltä tämä vaikuttaa ensisilmäykseltä.

Sally Hansenin kynsilakan sain melkoisen vaaleanpunaisessa sävyssä, mutta annoin sille mahdollisuuden O.P.I:n kultahippulakan kanssa.

Tuoksunäyte on jo puolessa välissä ja olen pitänyt, tosin hyvin hyvin vahva tuoksu kyseessä. Yksi pieni suihkaus on itselleni tarpeeksi, muutoin saattaa pääkoppaa kivistää töissä. Mutta siis muutoin oikein miellyttävä tuoksu, ehkä enemmän aikuiseen makuun verrattuna muihin käyttämiini hajuvesiin.


Mitä ajatuksia musta laatikko toukokuussa herätti?


20140509_174016_LLS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti