maanantai 12. toukokuuta 2014

E.L.F Flawless Eyeshadow - Tantalizing Taupe

Olen hurahtanut taupeen. Tällä hetkellä ostan lähes kaiken jossa lukee sana taupe. Kynsilakka, luomiväri... toinen kynsilakka.. toinen luomiväri.. ehkä palettikin... ymmärsitte varmaan kuvion?

Taupe on siis sävy ja kuvailtuna harmaanruskea. Sellainen täydellinen sävy joka monessa kirjossaan on maailman paras arkimeikin osanen.  Oli se sitten kynsillä tai luomivärin muodossa. Sävymaailmaltaan kylmä tai lämmin, koostumukseltaan hohtava tai matta. Aasinsiltana toiminut tarina johdattaa teidät tähän hetkeen ja ostokseeni. E.L.F:n luomiväripaletti joka kantaa nimeä Tantalizing Taupe.

E.l.f. on siis suhteellisen edullista kosmetiikkaa, jota saa tilattua nettikaupasta tai nykyään jopa apteekkien hyllyiltä (ainakin pääkaupunkiseudulla). Itse olen suosinut nettikauppaa lukuisten tarjouksien ja alennuskoodien ansiosta. Jos liityt Facebookissa tykkääjäksi niin varmasti törmäät alennuksiin... tämän takia itse blokkasin ilmoitukset jossain vaiheessa pois päältä ostolakon takia.

Tämän taupen paletin sen sijaan shoppailin tällä kertaa iHerbin sivuilta täytteeksi virtuaaliseen ostoskoriini. Ai että on nätti paletti. Olen käyttänyt kahta ylintä sävyä (base ja lid) arkimeikissä ja todennut ne erittäin oiviksi siihen käyttöön. Pohjustuksena on ollut e.l.f:n waterproof eyeliner crayon (tästä on pakko hehkuttaa omassa postauksessaan..). Luomivärit levittyvät varsin kiltisti pohjustuksen päälle eikä niitä tarvitse sutia kiloa naamansa saadakseen väriä. Varsin vaivattomasti näillä pärjää arkisin. Kaksi tummempaa sävyä on siis vielä kokeilematta eli lopullista tuomiota en vielä anna.

Nyt on sinun vuorosi. Avaudu. Millainen suhde sinulla on taupeen?
20140507_175715
Meikäläisen pöllö puhelinkuoret ne sieltä kurkkii...huhuu!

 

20140507_175556

20140507_175734

6 kommenttia:

 1. Tunnustan! Olen myös taupe -addiktoitunut. Erityisesti luomilla, kynsillä ja vaatteissa taupe on minulle parhaimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteissa en ole vielä kokeillut koska turvavärini on niiden suhteen musta.... :D

   Poista
  2. Kokeile mustan kanssa jotain pientä yksityiskohtaa. Mä pukeudun melkein pelkästään mustaan ja tumman siniseen, mutta pieni taupe-ripaus joskus on ihan virkistävää:D

   Poista
  3. Täytyy ensi kerralla uskaltautua ostamaan taupea myös vaateostoksilla. :)

   Poista
 2. Herkkä ja intohimoinen suhde! Hienoa on, että mulla ja taupella ei tähän mennessä ole ollut yhtään riitoja, vaan yhteiselomme on auvoa ja onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin löytää näin ihanaa kumppania! Ah ja voi. <3

   Poista