tiistai 13. toukokuuta 2014

E.L.F. Cosmetics - Studio Waterproof Eyeliner Crayon

Viittasin aiemmassa postauksessa tähän silmämeikinpohjustuksena käyttämääni Waterproof eyeliner crayoniin, jonka tilasin iHerbistä. Omistamani kynä on sävyssä Champagne eli kotoisasti samppanja (jostain syystä olen aina tunkemassa h-kirjainta tuohon s-kirjaimen kaveriksi..).

Ostohetkellä tällä kynällä oli hintaa noin 2,20 euroa. Kynää suositellaan smokey eye-meikkiin, mutta itse käytän tätä siis luomivärinpohjustajana arkimeikissä. Tuotteen lupaillaan olevan vedenkestävä ja tahriintumaton, niin että väri kestää koko päivän siellä missä pitääkin. Kynää voi käyttää luomivärin tapaan tai sitten rajauksena. Harmillista on että tämä levittyi kämmenselälle helpommin kuin silmäluomelle suoraan puikosta levitettynä. Koostumukseltaan ainakin minun kynä on hieman kuivahko, joten sitä pitäisi painaa hieman enemmän jotta väriä saisi kerralla runsaammin luomelle. Itse olen pärjännyt suhteellisen loistavasti värittelemällä muutamaan otteeseen luomea ja taputtelemalla väriä hieman sormella tasaiseksi. Tämän jälkeen luomen pinta on oiva alusta hieman jauhoisemmallekin luomivärille.

Miinusta annan huokeasta hinnasta huolimatta siitä, että kynä osuus on minun mallissani ainakin irti, se tipahtaa syliin jos kynän kääntää alas suin. iHerbin sivuilla oli joku muu saanut samanlaisen tapauksen eli taitaa olla tyyppivika. Yritin painaa kynää hieman pakkaukseensa, mutta seuraavalla käyttökerralla se oli jälleen irti.

Champagnen lisäksi värivalikoimassa on tarjolla sävyt gunmetal, moss, brown, navy, purple ja pitch black. Eli perussävyt utuisiin smokey eye-meikkeihin. Kuten alimmasta kuvasta huomaa, niin omaan kämmeneen swatchattuna sävy on hyvin samankaltainen ihoni sävyn kanssa. Luomella sävy toistuu hieman vaaleampana ja enemmän glitterisenä.

Se miksi tämä vaatii oman postauksensa pienistä puutteista huolimatta on sen kyky pysyä mukana menossa läpi työpäivän ja sateisen kymmenen kilometrin polkupyöräilyn. Todella hieno suoritus muutaman euron tuotteelta. Enpä olisi heti uskonut että tästä tulee suosikkini Narsin pohjustajan tilalle.


Joko waterproof eyeliner crayon on löytänyt tiensä sinun meikkipussiin?20140507_175748
 

20140507_175805

20140507_175920
INC-lista lainattu iHerbin sivuilta
Isododecane, trimethylsiloxysilicate, ozokerite, isopropyl myristate, polyethylene, dimethicone, aloe barbadensis extract, silica dimethyl silylate, tocopherol, methylparaben, propylparaben May Contain: Iron oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499), mica (Cl 77019), titanium dioxide (Cl 77891), yellow No.5 lake (Cl 19140), red No.40 lake (Cl 16035), blue No.1 (Cl 42090), green No.5 lake (Cl 61570), ultramarine violet (Cl 77007).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti