perjantai 29. marraskuuta 2013

Shopping - Ostoksiani pikaisesti

Tässä muutamia viime aikaisia hankintojani. Näistä odotettavissa juttua myöhemmin. Onko joku josta haluaisitte kuulla mahdollisimman pian? It´s up to you now. Asettakaa mulle haasteita. ;)

Kaikki kuvissa olevat tuotteet olen itse kustantanut. Viime aikoina on ollut puhetta bloggaajista, heidän tuotearvosteluistaan liittyen blogin kautta saatuihin tuotteisiin sekä blogien piilomainonnasta. Itse jatkan samaan malliin kuin tähänkin saakka. Kerron kyllä jos joku tuote on blogin kautta saatu ilmaiseksi. Muussa tapauksessa esittelemäni tuotteet ovat omasta kukkarostani maksettuja ilman sen enempiä selittelyjä.

Ja sitten vielä harmittelut vallitsevasta vuodenajasta. Valo ei riitä millään arkisin kuvailuun, koska on pilkko pimeää aamulla töihin lähtiessä ja sama juttu kotiin tultua. Eli käytännössä vain valoisat viikonloput soveltuvat kuvailuun nykyisillä resursseillani. Tämän johdosta bloggailussani saattaa ilmetä taukoja. Harmittaa koska etenkin Shiron luomivärit ovat olleet kovassa käytössä viime aikoina, mutta mitenkäs todistelet niiden ihanuutta ilman kuvallisia todisteita. Yritin kahtena päivänä kuvata silmämeikkiä- lopputuloksena kasa surkeita hämäriä otoksia jotka deletoin heti siirrettyäni ne läppärille. Huoh.


Marraskuun LivBox
Jatkoin vielä LivBox-tilaustani, toistaiseksi.


Yves Rocher
 
20131120_210852
 
Essiet
 
Keratin
 
MUA
 
20131125_174651_20131125174820552
Tässä muutamia sampleja.
 Paremmat kuvat otan kun valoa ja aikaa löytyy.

6 kommenttia:

 1. Minua kiinnostaisi eniten nuo Brazilian Keratin -tuotteet ja MUA ostokset. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brazilian onkin ollut osittain testissä eli toiveesi toteutuu ensimmäisten joukossa. Myös MUA:n luomiväripalettia olen muutaman kerran käyttänyt. Jos onni suosii niin kuvailen värit huomenna. :)

   Poista
 2. Kivoja juttuja :) On kyllä itelläkin niin raastavaa yrittää kuvata yhtään mitään, semmosta nää bloggaajien talvet meinaa olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin valoboxin mutta ei ole vielä tullut... sitä odotellessa..

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oi, kiitos. Yritän syvällisempää juttua tuotteista saada pian postaukseen. :)

   Poista