maanantai 6. huhtikuuta 2020

Lavera Style & Care -kulmakarvageeli

Tämä tuote on ollut meikkipussissani jo tovin vakiovarusteena, siis vuosia. Lavera Style & Care -kulmakarvageeli lupaa hoitaa kulmahaivenia ja kiinnittää kulmakarvat meikissä paikoilleen. Se sopii myös ripsille käytettäväksi. Tuote on dermatologisesti testattu sekä myös silmälääkärien testaama. Kaikilla Laveran Trend Sensitiv -tuotteilla on NaTrue-sertifikaatti sekä lisäksi monet tuotteista ovat vegaanisia. Valitettavasti tämä kyseinen tuote ei vegaanisuutta täytä sillä se sisältää mehiläisvahaa (Beeswax (Cera Alba)). Laveran tuotteet valmistetaan Saksassa, ja se onkin brändin kotimaa. 

Kulmakarvageelin ajatuksena on ensin harjata kulmat ojennukseen tuotteen toisessa päässä olevalla pienellä harjalla ja sitten käyttää geeliä kiinnittämään karvat paikoilleen. Tämä versio antaa niille myös hieman väriä, mutta tuotteesta on olemassa myös väritön (transparent) versio. Itse olen tykästynyt tähän värilliseen (Hazel blonde) vaikka käyttäisinkin kulmakarvakynää tai muuta vastaavaa tuotetta ensin. Sävy tässä on tuollainen kylmän ruskea. Sopii monelle käyttäjälle. 

Tällä saan kivasti eroteltua etenkin kulmien alussa olevia yksittäisiä karvoja jolloin vaikutelma tuuheista kulmista tehostuu. Ja itse tosiaan käyn ensin harvat kulmakarvani ensin kulmakynällä läpi ennen tätä geeliä. Poikkeuksena päivät heti kulmien kestovärjäyksen jälkeen, silloin riittää että kiinnitän karvat paikoilleen hieman yläviistoon sillä olen ihastunut hieman paksumpiin kulmakarvoihin. Omat kulmat ovat laittamattomina hyvin kapeat ja vaisut. Lisäksi kulmakarvoissani on aika ajoin rakoja, jotka kaipaavat täyttöä, etenkin kulmakarvojen loppuosassa on usein useampi "paikattava" kohta.

9 ml tuubi maksaa noin 10 euron paikkeilla hieman riippuen ostopaikasta. Esimerkiksi Prismoista tätä saattaa löytää 9,90 euron hintaan. En osaa sanoa onko laveran tuotteet kaikissa Prismoissa tarjolla. Myös monet verkkokaupat myyvät näitä. Käytössä tämä on riittoisa. Veikkaisin että itse käytän 2-3 tuubia vuodessa vaikka käytän tätä lähes joka ikinen päivä. 


Tämä jos mikä on meikkipussini ehdoton #HolyGrail-tuote. Nämä vakio käytössä tällä hetkellä.2 kommenttia:

 1. Toi on kyllä tosi loistava! Mulla kans käytössä ollut monen monta kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan paras. Vaikka mulla hiusten värikin muuttuu aika ajoin,
   niin tää tuntuu aina sopivan silti hyvin kokonaisuuteen. :)

   Poista