sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Wanted: täyteläiset huulet!

Omistan pusu-huulet. Näin kosmetologi minulle sanoi meikatessaan minua. Totta se onkin, mutta en ole huuliini aivan tyytyväinen, kiitos Angelina Jolien täyteläisten huulien. Onhan hän muutenkin klassisen kaunis ihminen ja pidän hänen tyylistään suunnattomasti. 

Tässä kuvallista materiaalia omista huulistani luonnontilassa. Kuten huomata saattaa, ovat huuleni pulleat mutta leveys-suunnassa lyhyet. Varsinaiset pusuhuulet kun töröttävät tuolla tavalla. :D Lisäksi alahuuleni on huomattavasti isompi kuin ylähuuleni. Arkisin en jaksa panostaa huulimeikkiin, mutta toisinaan olisi mukavaa laittautua oikein kunnolla. Yleensä pysyttelen nude-huulissa vaikka toivon saavani hankittua Diorin sävyn 763 eli Pink Lust (shimmering fuchsia) joka ei todellakaan ole mikään luonnollinen sävy.Takaisin itse asiaan. Tehdessäni ELF-tilausta törmäsin seuraavaan: Plumping Lip Glaze eli huulia "turvottava huulikiilto". Pakkohan se oli tilata oikein kaksin kappalein. Sävyissä Fuchia Fanatic ja Ruby Kiss. Jälleen oli kiittäminen nopean toimituksen (alle viikossa) 

Kamerani tahtoo käyttää salamaa liiaksi, pitää opetella säätämään asetuksia. Höm..
Kaksiosainen putkilo sisältää huulille levitettävän vaalean tökötin joka saa huulet kihelmöimään kevyesti (turvottavaa efektiä sen verran että itse huomaa eron juuri ja juuri.. tai sitten kuvittelen..) sekä värillisen kiillon, joka ei tosin ainakaan omilla huulillani ole läheskään yhtä voimakas pigmenttinen kuin putkilossa. Menettelee arkikäytössä, mutta illaksi mielestäni aivan liian pliisut. Laitan näistä kuvaa huulilla kunhan opettelen tuon salaman käyttöä. Pitääkö tässä ilmottautua kameran käyttö-kurssille?? :D


2 kommenttia:

  1. Huulten muokkaukseen toimii parhaiten kunnon huulipuna - vedä ylähuulesi hieman rajoista yli, mutta jätä alahuuli oikeille rajoilleen asti meikatuksi!

    VastaaPoista
  2. Pitää alkaa tosissaan panostamaan huuliin enemmän. Töihin en jaksa niin kovasti laittautua, koska siellä se ei ole tarpeellista. Tuo mainitsemani Diorin sävy 763 eli Pink Lust kyllä sai huuleni näyttämään nameilta vaikka itse sanonkin. :D

    Nämä Elfin huulikiillot oli semmoinen pakko kokeilla -tuote. :)

    VastaaPoista