torstai 30. syyskuuta 2010

Lumene Vitamin C+ Energisoiva Tehohoito

Syksyn kunniaksi hemmottelin itseäni ostamalla Lumenen tehohoidon normaalille ja kuivalle iholle. Itsellä tuppaa olemaan sekaiho, joka on lisäksi atooppinen. Ilmojen viilentyessä etenkin kasvojen ihon kuivuus alkaa lisääntymään. Tehohoito lupaa välittömästi pehmeän ja elinvoimaisen ihon. Tuote lupaa myös helliä ihoa ja pitää sen kimmoisana. Seuraava pätkä lainattu suoraan Lumenen omilta sivuilta.

Runsaasti luonnon antioksidantteja sisältävä suomalaisen lakan siemenöljy sekä erityisen hoitava karpalon siemenöljy yhdessä suojaavat ihoa stressitekijöiltä. Yhdessä suojaavan C-vitamiinin sekä vahvistavan ja ihoa pehmentävän A-vitamiininkanssa nämä tehoaineet toimivat täydellisessä yhteistyössä ihosi kanssa ja hoitavat sitä optimaalisesti.

Pulloa ravistetaan ennen käyttöä jotta saadaan "siemenöljyt" sekaisin ja nestettä levitetään ennen päivä tai yövoiteen lisäämistä kasvoille. Olen tätä nyt pari päivää kokeillut ja etenkin yön jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja näyttää raikkaalta. Tuskin mistään plasebo-vaikutuksesta on kyse, koska tällä hetkellä iho on melkoisen surkeassa kunnossa. Toisin sanoen näppyä leuassa ja otsalla, laajentuneet ihohuokoset nenällä sekä kuivuutta poskilla ja nenän pielissä. Olen todella iloinen jos tämä antaa minulle lisäaikaa ennen kuin joudun turvautumaan lääkärin määräämiin rasvoihin ja emulsioihin. Ne kun aiheuttavat minulle kasvojen kuumotusta, punoitusta ja rahan menoa (kalliita tököttejä ovat..)

Jatkan Lumenen tehohoidon testaamista ja kerron tuloksista teille myöhemmin lisää.

6 kommenttia:

 1. No joooo se ois kyllä tosi siisti design! ^^ pistä kuvaa sitte? : )

  VastaaPoista
 2. Varmasti pistän. Pitäisi muutoinkin alkaa opettelemaan ottamaan kuvia kynsistä ja meikeistä. :)

  VastaaPoista
 3. Joo, niitä oliskin tosi kiva nähdä : ))

  VastaaPoista
 4. Jotenkin tuntuu ettei mun kameraan tallennu meikit ja kynnet oikean värisinä. Pitäisi alkaa muokkaus-ohjelmia käyttämään siis? Täytynee perehtyä niihin vaikka viikonloppuna. :)

  VastaaPoista
 5. Multa löytyy Sony Cyber-shot kamera, eikä sillä ainakaan meinaa saada hyviä meikkikuvia, harmittaa niin vietävästi : ( tuntuu että kaikki värit on saman värisiä luomella -.-

  VastaaPoista
 6. Itsellä Nikonin coolpix ja ei meinaa löytyä asetusta/kuvausohjelmaa jolla saisi siedettäviä kuvia. Höh. Sama ongelma täälläkin tai sitten ne on muuten vain epämääräisiä.. Vielä kerran höh..

  VastaaPoista