maanantai 13. syyskuuta 2010

Piristystä postipakettien muodossa..

Viime viikolla tilaamani ELF (eyes lips face) tuotteet tulivat postin mukana tänään. Toimitusaika oli alle viikko. Maksoin tilaukseni heti Paypalin kautta. Mahtavan nopea toimitus kun ajattelee että tilaus tulee Englannista saakka! 

Tilaukseeni kuuluivat: 

  • Tinted Moisturizer SPF 15 (12g) sävynä Honey eli sävyttävä päivä/kosteusvoide suojakertoimella 15. Sävyn kanssa oli arpomista, koska testeriä ei ole käytettävissä. Valitsin tuon Honeyn ihan sen perusteella että ihoni vivahtaa keltaiseen (kosmetologi-täti sanoi niin...) Tuote lupaa kosteuttaa, pehmentää sekä antaa luonnollista hehkua iholle. Lisäksi se auttaa taistelussa ikääntymistä ja auringon valon aiheuttamia vahinkoja vastaan. Kuulostaa siis aika hyvältä näinkin halvan tuotteen kohdalla. Hintaa oli 1,50£.

  • Kolme Shimmer penciliä. Sävyinä Black bandit, Boldly Bronzed sekä Iconic ivory. Nämä kynät lupaavat välittömästi korostaa katsetta. Mukana on siis jonkinlaisia hilettä. Mukavaa on että kynän korkissa on itsessään teroitin. Nähtäväksi jää onko siitä oikeasti mitään hyötyä kynän käytön kannalta (noh, ehkä reissun päällä saattaakin olla..) Kynien pitäisi liikkua luomella pehmeästi ja niitä voi käyttää yksinään luomella tai yhdessä luomivärin kanssa. Hintaa yhdellä kynällä oli 1,50£. Näistä voi tulla vielä suosikkejani! 

  • Tone Correcting Concealer eli sävyä korjaava peitevoide kevyesti iholle levittyvän "sieni"- aplikaattorin kera (2,3g). Sävyksi valitsin Light beigen. Taas mutu-tuntumalla. Peiteväri piilottaa ihon virheet ja tasoittaa ihon sävyä. En olisi tarvinnut uutta peiteväriä, mutta ajattelin tämänkin nyt kokeilla. Tällä hetkellä käytössäni on normaali peitepuikko, mutta olen ihastunut ELFin  silmänalus peiteaine/korostusväri- yhdistelmään. Ajattelin tämän olevan vastaavanlainen koostumukseltaan, sillä edellä mainitsemani tuote on aamujeni pelastus. Pidän erityisesti sen hyvästi levittyvyydestä joten ajattelin tässä olevan samaa taikaa. Hintaa tuotteella oli 1,50£.

  • Lip Lock Pencil. Käytän huulipunaa ja kiiltoja lähinnä erityisissä tilaisuuksissa. Toisinaan olisi mukava laittaa arkipäivisinkin hieman extraa ja yllättää kaikki kantamalla kivasti punattuja huulia. Ongelmana on ollut huulipunan pysyminen sille tarkoitetulla alueella eli huulilla. Neuroottisesti tarkkailen kaikista heijastavista pinnoista onko huulipunat pitkin naamaa. Ratkaisu ongelmaani tähän saakka on ollut huulipunien välttäminen. Nyt löysin uuden ratkaisun. Lip Lock Pencil lupaa pitää huulipunan ja kiillon paikoillaan. Tuote itsessään on väritön ja helppo levittää huulien ulkopuoliselle ihon alueelle ennen huulipunan tai kiillon lisäämistä. Hintaa tuotteella 3,50£.

  • Liquid Eyeshadow eli nestemäinen luomiväri, sävynä Sexy silver. Nestemäinen koostumus muuttuu puuterimaiseksi iholle levitettäessä. Tuote lupaa pysyä luomella pitkään hyvännäköisenä ja kuivahtaa nopeasti, joten luomiväriä on helppoa ja nopeaa laittaa. Kuulostaa hyvältä kun luomiväri maksoi 1,50£.

  • Candy Shop Lip Tins eli metallisessa rasiassa oleva huulikiilto (10g). Sävynä Cherry bomb. Mukavaa oli että rasian kansi liukuva, joten en hukkaa tai tiputtele sitä maahan. Tuoksuna oli kirsikka, kuten nimestäkin saattaa päätellä. 1,50£.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti