lauantai 20. kesäkuuta 2015

Suosikkituoksujani tällä hetkellä

Tässä kolme tämän hetkistä suosikkiani jotka siis omistan täysikokoisina. Olen päättänyt olla ostamatta uusia hajuvesiä ennen entisten loppuun käyttämistä (ellei löydy joku ihan must have-tuoksu joka on tyyliin kausituote ja vain hetken aikaa saatavilla, tiukka rajaus ostelun suhteen siis...)

Ensimmäisenä Avonin Outspoken by Fergie. Tästä sain testerin viime vuonna jostakin ja hullaannuin täysin. Metsästin pullon ja vartalovoiteen. Hajuvesi on naisellinen, nenääni hyvin vahva, hedelmäisen kirpeä. Alkaa suustani kuulostamaan jo viinien kuvailulta! Ilmeisesti tämä on saapunut Avonin valikoimaan vuonna 2010. Tämä on yksi iltaisin käytettävistä tuoksuista. Myöskään töihin tätä en laittaisi, sillä mielikuvat tuoksusta kohdistuvat vahvasti juuri iltaelämään.
 
Toinen suosikkini on ollut Kate Mossin Vintage vuodelta 2009. Hedelmäisen kukkainen tuoksu on mielestäni juuri omiaan iltarientoihin. Päivällä sitä en osaa käyttää ollenkaan.

Ja kolmantena tulee tämä So...? Eternal. Tästä tulee mieleen ensitreffit mieheni kanssa. Minulla oli tätä yllä kun kohtasimme ensimmäisen kerran Hämeenlinnassa vuonna 2011. Tämäkin on hedelmäisen kukkainen, mutta vienohko tuoksuinen. Tätä voin käyttää päivälläkin - aina kun raaskin sitä käyttää... Hauska yksityiskohta pullossa on pullon pohjalla oleva "timantti". Tämä on sitä arjen luksusta!

Itse olen toivottoman huono kertomaan ja kuvailemaan tuoksujen vivahteista ja eri nuoteista. Siksi vinkkaan teidät tänne. Eli Fragrantica.com on paikka josta kannattaa etsiä tietoa hajuvesistä, tietokanta on varsin kattava ja itse olen aina löytänyt haluamani.

Mikä on sinun Top3 hajuvetesi tällä hetkellä tai edes tällä viikolla?
 


Suosikkituoksujani tällä hetkellä

3 kommenttia:

  1. Tällä hetkellä Sensain Silk, Hermes Un Jardin Sur Le Nil ja Guerlainin L`Instant. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on christina agueleran by night

    VastaaPoista