maanantai 18. toukokuuta 2015

Kultakollageeni-silmänalusnaamiot testissä

Nämä Jamelan 24K Kultakollageeni silmänalusnaamiot ovat myös Livboxin kautta tulleet testiin (pitkäaikaistilaajien lahjuksena). Silmänalusnaamiot lupaavat kiinteyttää, alentaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia. Lopputuloksena raikas, hehkuva ja nuorekkaampi ilme jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Aikamoisia lupauksia sanoisinko?

Koska Livboxin mukana tuli vain yksi pari, en pysty sanomaan olinko paljonkin nuoremman ja hehkuvamman näköinen käytön jälkeen, mutta placeboefektiä ainakin oli havaittavissa koska olo tuntui paljon paremmalta kaikkien raskaushormonien keskellä. Ja sehän on tärkeintä. Suuri plussa myös vegaanisuudesta, tuotetta ei ole testattu eläinkokein, eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Naamiot asetetaan puhdistetuille silmänalusille ja annetaan vaikuttaa vähintään 30 minuuttia. Toki naamioita voi pitää pidempäänkin kunnes ne kuivahtavat korpuiksi (vaikuttavat ainesosat imeytyneet ihoon). Itse taisin makoilla muutaman tunnin naamiot silmillä. Instagrammissa voi käydä vakoilemassa miltä naamio näyttää in action.

Livbox antoi hinnaksi 64,90 € / 16 paria ja naamioita on saatavilla vain kauneushoitoloista joita voit kurkata osoitteesta www.jamela.fi. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa eli kaikista halvimpia nämä ei käytössä ole. Tekisi mieli melkein testata pari kuukautta lupauksien paikkansa pitävyyttä.

Jamelan kotisivuilla oli myös vinkki naamion liottamiseen veteen, jolloin sitä voisi käyttää esimerkiksi kasvoille suihkepullosta sumutettuna.


20141228_185225

 

4 kommenttia:

  1. Minä yllätyin kun testasin nämä, silmänaluset näyttivät totisesti rypyttömiltä. Mutta, vaikutus ei kestänyt kuin vähän aikaa ja siksi itsekin haluaisin testata näitä pidemmän aikaa. 5 parin setti ei olisi kohtuuttoman kallis (25 €), mutta vajaan 6 euron postikulut siihen päälle ja jotenkin vaan alkoi tuntumaan kalliilta... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikäläinen on myös pihi maksamaan postikuluja. Tai siis jos tuote on lähes yhtä kallis kuin postimaksu niin jää tilaus tekemättä... :/

      Poista