maanantai 28. huhtikuuta 2014

Inglot- Duraline

Tämäkin tuote on odottanut omaa postaustaan aivan liian pitkään. Kyseessä on Inglotista vuonna nakki ostamani Duraline nimeä kantava maaginen neste, joka muuttaa luomivärit geeli/nestemäisiksi silmänrajaustuotteiksi.

Duraline on kätevässä 9 ml pipettipullossa, josta sitä on helppo annostella tarvittava määrä käyttöön. Itse pullo pipetteineen on lasinen eli kannattaa käsitellä sitä varoen, ettei pullo pääse tipahtamaan. Hintaa tuotteella on noin 13 euroa. Ostopaikkana luonnollisesti Inglot, onneksi on olemassa myös verkkokauppa. Verkkokaupassa hinta näyttää olevan kirjoittamishetkellä 13,70 euroa. Neste itsessään on kirkasta, hieman öljymäistä. Sekoittuu oikein hienosti puuterimaiseen tuotteeseen.


Inglot Duraline
 
 
Jos oikein ymmärsin niin tuote perustuu silikonipolymeerin muodostamaan kalvoon. Idea on kuitenkin varsin helppo. Annostellaan pipetistä tippa tai pari esim. kämmenselälle/pieneen sekoitusastiaan ja sekoitetaan siihen haluttu esim. jauhemainen luomiväri. Pieni sekoitus ja tadaa! sinulla on rajausväri juuri siinä sävyssä kuin ikinä haluatkaan. Kannattaa toimia nopeasti, sillä tämä kuivuu suht´nopeasti. Tuote ei sisällä parabeeneja eikä sitä ole testattu eläimillä.

Inglot Duraline
 
Ja jos ajatellaan laatikon ulkopuolelle, niin mikset kokeilisi tehdä Duralinen avulla superkestävän luomivärin? Duraline tekee rajauksestakin superkestävän(vedenkestävän), niin miksei superkestävä luomiväri tulisi kyseeseen? Poistaminen voi tosin olla hieman normaalia haastavempaa. Itse olen Duralinella elvyttänyt myös kuivuneen Inglotin geelieyelinerin.


Onko tuttu tuote?
Inglot Duraline

10 kommenttia:

 1. Ei ole. En edes tiennyt, että tällaistä on, mutta kuullostaa ehdottoman mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, no olipa hyvä että jaksoin julkaista tämän kun ajattelin että kaikki tuntee tuotteen. Jee, tämä on hauska väline meikkileikkeihin. :)

   Poista
 2. En ole saanut aikaiseksi hankkia tuota. Minulla on ollut Meow Cosmeticsilta ostettu joku vastaava johon en ollut tyytyväinen ja vissiin Pure Luxelta toinen, johon en muistaakseni myöskään ihan tykästynyt. Tätä olen miettinyt, että pitäisi kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole muita merkkejä testannut. Tästä luin suositukset jostain blogista ja tykästyin heti. Kestää pitkään käytössä eli riittoisaa tavaraa.... :)

   Poista
 3. Mä käytän tätä mun kuivuneisiin geelilinereihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä elvytin kanssa muutaman raukan... :D

   Poista
 4. Ooo, ompa mielenkiintoinen tuote! Rajausten ystävänä mä ehdottomasti tarvitsen tällaisen! :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon elvyttänyt tuolla geelejä, mutta en ole koskaan sekoittanut luomiväriin. Voisi kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä. Saa juuri sen väriset rajaukset kun haluaa. :)

   Poista