keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Hyvästi kynnet!

Liian ajoissa riemuitsin kynsien kasvatus-operaatiotani. Tänään oli töissä niin kamala päivä, että pureskelin oikean käden kynnet aivan lyhyiksi. Henkinen stressi tila sai toimimaan tavalla, jota en ole harrastanut vuosiin! Eli nyt on kynnet minimaalisen lyhyet. 

Opin Nail envyä käytän edelleen, mutta tuloksia en voi esitellä kun leikkelin kynteni. Oli kamalaa kun oikean käden kynnet olivat lyhyttäkin lyhyemmät ja toisessä kädessä pitkät. Siis goodbye projektini. Yritän ensi vuoden puolella uudelleen. Nyt en uskalla luvata mitään kun en tiedä miten työrintamalla tapahtuu tämän vuoden puolella. Ärsyttävää ja uuvuttavaa. Minä kun vielä olen sellaista "yli-suorittaja" mallia.. Toivon että tilanne selviää ja pääsen huokaisemaan helpotuksesta mahdollisimman pian.

Nyt menen kaakaokupin kanssa peiton alle ja olen onnellinen että kotona asiat ovat hyvin. Yritän unohtaa työ-asiat hetkeksi.2 kommenttia:

  1. voi ei, sopivasti munkin ylipitkät kynnet lyheni tänään. :D Oli tullu, ja on edelleen, todella ikävä lohkeama kynnessä, joka ei harmikseen ole tuossa valkoisessa osuudessa vaan keskellä vaaleanpunaista osuutta, eli tosi hyvältä tuntuis jos sen nyt tosta leikkaisi -___- jotta se ei enää repeytyisi tai mitenkää, oli kanssa pakko leikata kaikki kynnet minimaalisiksi, tosin täytyy kyllä myöntää että pitkät kynnet ei oo nii käytännölliset talvella ku meinaa kynnet tulla sormikkaiden kärjistä pihalle :DD

    VastaaPoista
  2. Yksi kynsi lyheni lyhenemistään kun repeytyi villapuseron kanssa tapellessa. Tätä on kuvaamaan vain yksi sana: ruma. Tekisi mieli pitää hanskoja kädessä 24/7 kun on niin töpöt kynnet ettei niitä kehtaa esitellä. :/

    VastaaPoista