tiistai 5. lokakuuta 2010

Ripsien kanssa väkertämistä

Värjäilen ripset ja kulmani aina noin kuukauden välein tai silloin kun muistan/jaksan/ehdin. Kosmetologilla en ole koskaan käynyt tätä operaatioita suorittamassa, koska olen hiuksenikin itse värjäillyt jo vuosia. Siispä ajattelin tämän homman menevän samalla vaivalla ja halvemmalla. Käyttämäni värjäyspaketti maksaa noin 15 euroa ja sillä värjää monet kerrat. Samaan hintaan käy kerran(?) värjäyttämässä kosmetologin luona räpsyttimensä. Olen muutenkin tee-se-itse ihminen. Saa ainakin kiukutella itselleen jos homma ei mene kuin elokuvissa/suunnitelmissa.. :D

Helppoakin se mielestäni on. Käytän Dependin värjäyssettiä ripsieni värjäämiseen. Sävynä on musta. Muistaakseni Citymarketista tämän pakkaukseni ostin. Ohjeet ovat yksinkertaiset ja mielestäni DIY (Do It Yourself)-värjääminen onnistuu aivan hyvin yksinkin. Tietenkin kaverista olisi apua, mutta itse haluan laittaa naamani kuosiin ihan omassa rauhassa. Suoritan yleensä värjäyksen käytyäni ensin suihkussa, jotta kaikki "öljyt" on varmasti poissa ripsistä (värin tarttumisen takia)

Tässä kuvaa ripsistäni. Valitettavasti minulla ei ole nyt värillistä kuvaa ripsistäni, jossa näkyisi ripsieni värittömyys. Olen kuitenkin vuoden verran kestovärjäillyt ripsiä säännöllisesti, joten ne ei haalistu entiseen malliin tällä värjäämis-tiheydellä. Ensimmäinen kuva on ripsistäni ennen värjäilyn aloittamista vuonna nakki ja varras. Huomatkaa myös värittömät kulmani! xDYllä olevissa kuvissa naamani on täysin laittamaton. Pitäisi kokeilla miltä näyttää sinimusta väri ripsissäni. Nyt nämä ovat melkoisen luonnolliset. Sinimustalla voisin saada tummemmat räpsyttimet aikaan. Kuinka moni teistä värjää itse ripsensä tai kulmansa?

3 kommenttia:

  1. Mä olen harkinnut itse värjäystä. Omistan hyvin vaaleat ripset, ja varsinkin kesällä olisi kiva että silmät vähän korostuis. Uimassakin olis helpompi käydä.

    VastaaPoista
  2. Tällä saa kivasti ilmettä kasvoille. Voin suositella joko itse tehtynä tai kosmetologilla otettuna. Itse tilasin nyt sinimustan värin netistä kun en ole löytänyt kaupoista..

    VastaaPoista
  3. Sinimusta väri nyt kokeiltu. Mielestäni ripset näyttää hivenen tummemmilta kuin pelkällä mustalla värjättynä. Tosin tämä ei ollut Dependin vaan RefectoCilin väri ja hapete.

    VastaaPoista