keskiviikko 6. lokakuuta 2010

H&M

Tein pikaisen visiitin HenkkaMaukkaan viime viikolla pitkästä aikaa. Mukaani lähti Hello Kitty meikkipaletti, kimmeltävä luomiväri sekä yksi huulikiilto plus kaksi kasvonaamiota.Tuo Hell(O) Kitty paletti oli pakko saada, sillä tykkäsin sen ihanista kimmeltävistä sävyistä. Arvatenkin tuota kimalletta on vain luomiväri nappien päällä ja alla on vain perus luomiväriä ilman kimallusta. Kelpaa ihan mainiosti kun hintaa oli 4,95€. Kamera jopa suostui toistamaan nappien sävyt melko lähelle sitä oikeaa sävyä. Jeah! :D
Irtoluomiväri oli 2,95€ ja sävynä sininen/turkoosi. Tähän rakastuin kun lainasin kaverin turkoosia luomiväriä hätä-tilanteessa viime viikolla. En ole ennen kokeillut kimallus sinistä, mutta se toikin silmäni mukavasti esille. Silmäni näyttivät enemmän sinisiltä kuin aiemmin. Siinä perustelu tälle ostokselle. Valitettavasti tätä en saanut ikuistettua kameraan siinä sävyssä kuin olisi pitänyt. 

Entäs tuo huulikiilto? Sävynä bella bellina.. (hassu nimi...)  Hmmm... hetkellinen hairahdus, unohdin että nämä ovat tahmaavia tuotteita ja yritän sinnitellä tämän ostokseni kanssa. Pakko kuluttaa loppuun tai luovuttaa eteenpäin. Hintaa tällä virheellä oli kolme euroa. Pigmenttiä tässä ei juuri ole. Jos teillä on vinkata kiva (edullinen) nude-sävyinen huulikiilto tai huulipuna niin laittakaa ihmeessä viestiä.. :)Kasvonaamioita rakastan. Ne tuovat arkeen vähän ylellisyyden tunnetta. Yritän pitää kerran viikossa hemmottelu illan itselleni, johon kuuluu hyvää musiikkia, kuppi kaakaota ja vähän namia kuutipojaksi. Lisäksi ihanan tuoksuinen suihkuhetki ja päälle kasvonaamio sohvalla maaten. Ah, niin ylellisen tuntuista kaiken arjen ja kiireen keskellä. Etenkin näin syksyisin.. 


 
Valitsin nämä kaksi ihan vain nappaamalla hyllystä kaksi erilaista pakkausta. Kerron mielipiteeni myöhemmin.Taidan kokeilla tuota vanilla fudge naamiota ensin, sillä se on selfwarming eli itsestään lämpiävä naamio. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti