maanantai 1. huhtikuuta 2019

Cattier Pulpe Fondante Soothing Micellar Gel

Sain tämän Cattier Parisin miselligeelin testattavaksi NHS:ltä. Kyseessä on tuttua misellien puhdistusvoimaa geelin muodossa. Misellivedet ovat pitkään olleet suosikkejani osana ihonpuhdistusta. Tämä EcoCert-sertifioitu erityisesti herkälle iholle kehitetty miselligeeli lupaa puhdistaa ihon sekä poistaa iholta  myös meikin. Misellituotteiden "salaisuutena" kerrotaan usein olevan sen kyky imeä iholta epäpuhtaudet magneetin tavoin ja itse olen ollut misellituotteisiin aina tyytyväinen (tai huonoa ei ole omalle kohdalle osunut).

Geelin sisältämä pellavauute lupaa puhdistuksen yhteydessä rauhoittaa ihoa ja ehkäistä ihoärsytystä. Pellavauutteen lisäksi tässä on mukana vaaleanpunaista savea sekä luomulaatuista ruusuvettä. Savi onkin raaka-aineena se mistä Cattier Parisin tuotteet ovat tunnettuja. Savella on ominaisuus imeä iholta epäpuhtauksia ja samalla ravita ihoa mineraalien voimalla. Ruusuvesi tuoksuu ihanasti kun tuotetta annostelee. Rosa Damascena Flower Water onkin raaka-ainelistassa heti toisena.

Tämä miselligeeli on näppärä nopeaan puhdistukseen tai öljypuhdistuksen jälkeen jos tuntuu ettei iholta ole kaikkea meikkiä saanut vielä pois. Oma atooppinen iho on tykännyt tästä paljon enkä ole huomannut kuivattavaa vaikutusta ihoon edes talviaikaan vaikka heti ei kostetusta iholle ehtisi antamaan puhdistuksen jälkeen. Sen sijaan iho on pehmeä, puhdas ja hyvinvoivan oloinen. Tuote on myös vegaaninen.

Tätä miselligeeliä käytetään muiden misellivesien tavoin, hierotaan kasvoille ja pyyhitään kevyesti pois iholta esimerkiksi musliiniliinalla. Itse olen käyttänyt apuna kestovanulappuja tai Aquis kasvojen puhdistusliinaa. 200ml pullo maksaa kirjoitushetkellä 15,21 euroa.  Käytössäni tämä on ollut riittoisa ja pumppupullosta on kätevä annostella tarvittava määrä tuotetta. Jos siis  etsit vegaanista misellituotetta luonnonkosmetiikan parista niin kurkkaa tämä tuote.





Vegaaninen luonnonkosmetiikan misellivesi




*Tuote on saatu testiin blogin kautta. 
Mielipiteet luonnollisesti omia eikä linkkien klikkaaminen tuota minulle 
mitään hyötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti