maanantai 12. lokakuuta 2015

Riche Crème 30 - Comforting Anti-Wrinkle Night Cream

Kun voiteessa kerrotaan olevan 30 ihoa hellivä arvokasta öljyä, niin onhan se tutkittava. Tämä Yves Rocherin yövoide nimittäin lupaa hemmotella ihoa juurikin 30 öljyn voimin suoden iholle tärkeitä ravintoaineita. Tätä mainostetaan "hyvää tekevänä yövoiteena ryppyjä vastaan". Täytin elokuussa 28 vuotta eikä rypyt vielä ole se suurin huolenaiheeni, mutta onhan hyvä aloittaa taistelun esivalmistelut hyvissä ajoin. Vaikka nyt kokeilemalla tätä voidetta purkillisen näin alkuunsa.

Voide lupaa uudistaa ihoa, madaltaa ryppyjä sekä palauttaa ihon joustavuuden tehden ihosta sileämmän, kimmoisamman ja säteilevän kauniin. Ainakin tämä on miellyttävän tuntuista levittää kasvoille. Aloitin testaamisen syyskuun alussa. Iho selvästi nautti tästä yövoitelusta. Aamulla iho tuntui edelleen pehmeältä ja jokseenkin kimmoisalta vaikka en ehkä vielä tämän voiteen kohderyhmää ole. Toisaalta sitten kun niitä ryppyjä alkaa tulemaan, niin niitä vastaan on hankalampi taistella. Ennaltaehkäisy eli ihon helliminen jo nyt lienee geenien lisäksi suureksi avuksi tässä hommassa.

50ml purkki maksaa noin 24 euroa. Hinta on tuotteeseen nähden ihan sopiva. Yövoiteet usein ovat hieman päivävoiteita hinnakkaampia. Tuote on pakattu mielestäni mammamaisesti. Pakkauksen perusteella en tätä ostaisi. Ehkä siksi että kyseessä onkin anti-wrinkle voide ja ikäryhmä se 50+. Voiteessa on tuoksu, ei liian voimakas omaan nenääni. Monella öljyllä lienee osuutta asiaan. Ja löytyy INCIstä parfyymikin. Suosittelisin tätä kohderyhmälleen tai sanotaanko +35 alkaen heille jotka haluavat helliä ihoaan selektiivistäkosmetiikkaa hieman edullisemmin.


Käytätkö sinä yövoiteita säännöllisesti?
Minkä ikäisenä aloitit käyttämään?
Mikä on suosikkisi?
 
 

20150910_164247


Riche Crème 30 - Comforting Anti-Wrinkle Night Cream


Mitäs öljyjä täältä löytyy?
 1. Vitis vinifera seed oil,
 2. elaeis guineesis oil,
 3.  cocos nucifera oil,
 4.  brassica campestris seed oil,
 5.  helianthus annuus seed oil,
 6.  olea europaea fruit oil,
 7.  zea mays oil,
 8.  carthamus tinctorius seed oil,
 9.  corylys avellana seed oil,
 10.  macadamia ternifolia seed oil,
 11.  ricinus communis seed oil,
 12.  simmondsia chinensis seed oil,
 13.  triticum vulgare germ oil,
 14.  prunus persica kernel oil,
 15.  prunus armeniacakernel oil,
 16.  pistacia vera seed oil,
 17.  persea gratissima oil,
 18.  oryza sativa germ oil,
 19.  mangifera indica seed oil,
 20.  juglans regia seed oil,
 21.  gossypium herbaceum seed oil,
 22.  camellia oleifera seed oil,
 23.  rosa canina fruit oil,
 24.  oenothera biennis oil,
 25.  limnanthes alba seed oil,
 26.  gevuina avellana seed oil,
 27.  carapa guaianensis seed oil,
 28.  camelina sativa seed oil,
 29.  argania spinosa kernel oil,
 30.  anancardium occidentale seed oil
Toivottavasti bongasin kaikki öljyt. Eli tämä kuluttaja on vakuuttunut että purkissa on puristettuna luvattu 30 öljyä. Osaako joku viisaampi kertoa INCIstä jotain enemmän?

 

2 kommenttia:

 1. Käytän, taisin aloittaa yövoiteiden käytön parikymppisenä. :p Vitsit mulla tuli tästä purkista hirveän legendaarinen olo. :D Varmaan tuota, joka on aina esillä jokaisessa YR:n kuvastossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu varmasti on esillä kuvastoissa ja muistan katselleeni tätä mun mummon kosmetiikan joukossa! Ihan legendaarista! :D

   Poista