maanantai 5. lokakuuta 2015

Cosmetic Lad - ihonkosteutusta miehille (ja miksei naisillekin)

Jälleen miesväelle suunnattu tuote esittelyssä. Tämäkin pieni testeri on tullut Lush tilauksen mukana. Cosmetic Lad on miehille suunnattu kosteusvoide, joka sisältää mm aloe veraa, luomumanteliöljyä, kaakaovoidetta ja laventelihunajavettä. Voide lupaa kosteuttaa, rauhoittaa ja pehmentää parranajon ärsyttämää ihoa sekä tasapainottaa ihon talintuotantoa.

Sopiihan tätä myös naisten käyttää - kuulemma oikein toimivaa meikin alle.

Mies totesi että tämä on liian rasvainen hänen mielestään. Hän kun ei tykkää rasvaisen oloisista voiteista ollenkaan. Käyttää mielellään Essexiä kasvojen iholle kun se imeytyy nopeasti. Näytti oikein kuinka iho kiiltelee, okei ei ollut hänen tuote sitten.

Päätin kokeilla tätä omalle iholle. Testasin tätä aamulla tarkoituksena kokeilla tuo sopivuus meikin alle. Onhan tämä hieman rasvaisen oloinen iholle levitettynä. Oma atooppinen iho kyllä melko pian imaisi suurimman rasvaisuuden iholta pois. En ehkä itse lähtisi laittamaan tätä meikin alle jos tarkoituksena on levittää meikkivoide aika pian tämän perään. Mutta toisille se voikin olla ihan toimiva tapa - testaamallahan sen huomaa. Sen sijaan voisin itse käyttää tätä yövoiteena.

Tuoksu on hieman yrttinen, mutta hento. Ei mitenkään itseäni haittaava. Mutta kun ei tuo mies tähän tykästynyt niin tuskin tulee itselle ostettua. Lushilla kun löytyy kasvovoiteidenkin saralla valikoimaa. Taidan kokeilla seuraavaksi Celestial-kasvovoiteen. Vai onko sinulla suosituksia?


Käyttääkö sinun miehesi kasvovoiteita?
Suosituksia otetaan vastaan.



20150909_144451

 
INCI:
laventelihunajavesi (Lavandula angustifolia, mel, aqua), pellavansiemenlima (Linum usitatissimum), reilun kaupan luomu aloe vera -geeli (Aloe barbadensis), pihatähtimön (Stellaria media), kamomillan (Anthemis nobilis) ja tarhakehäkukan (Calendula officinalis) terälehtiuutteet, kylmäpuristettu luomumanteliöljy (Prunus dulcis), reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), tuore vehnänorasmehu (Triticum vulgare), steariinihappo (stearic acid), glyseroli (glycerine), cetearyl alcohol, sheavoi (Butyrospermum parkii), isosamettikukkaöljy (Tagetes erecta), tangeriiniöljy (Citrus reticulata), santeliöljy (Santalum austro-caledonicum vieill ja Fusanus spicatus), triethanolamine, farnesol, limonene, linalool, hajuste (parfum), methylparaben, propylparaben

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti