torstai 8. lokakuuta 2015

Avon Luxe ja bloggaajailta

Sain kutsun Avonin bloggaajailtaan ja tietenkin sovin miehen kanssa että hän tulee kotiin pojan kanssa, että äiti pääsee vähän tuulettumaan. Avon on itselleni entuudestaan tuttu, mutta en ole pitkään aikaan Avonin tuotteita hypistellyt eikä minulla ole hajuakaan uutuuksista.

Tarjolla oli herkkuja vatsalle ja kosmetiikkanälkään. Kuulimme tuoreimmat uutiset Avonin suunnalta ja paikan päällä oli mahdollisuus päästä meikkiin joita loihtivat Meikkipäät eli Riia ja Laura. Itse pääsin Lauran meikattavaksi tai ehostettavaksi koska olin ehtinyt sotamaalausta kasvoille sovittelemaan pojun päikkäreiden aikana. Oma aikani nykyään keskittyy öihin ja pojan päiväuniin, joita tällä hetkellä nukutaan vaihtelevasti. Usein pikkumies herää silloin kun äiti nappaa kahvikupin esiin ja on aikeissa vähän bloggailla.... Joka tapauksessa Instagramin puolelle tuolta tapahtumasta napsin muutamia kuvia ja siellä ne meikän nudehuuletkin vilahtivat. Illan aikana oli mahdollista myös napata selfie jättimäisellä selfiekamerahässäkällä, mutta itse en kameran aka photoboothin sille puolen hypännyt.

Tutustuimme illan aikana hieman Avon Luxe tuotesarjaan joka on luksusta edukkaaseen hintaan. Saimme muutamia meikkejä testattavaksi ja tulen tuotteista kirjoittelemaan omassa postauksessaan. Täytyy todeta että Luxen luomiväripaletit olivat todella ylellisen oloisia. Rakastuin palettiin nimeltä Cocoa Couture, mutta en vielä ostanut sitä omakseni. Sen sijaan tuli tilattua taupe luomivärinelikko...ups. Minullahan on tunnukset Avonille ollut pitkään ihan sen takia että voin tarvittaessa itselleni tuotteita tilailla. Avonilta vinkataankin että tilaus tulee ensi vuoden puolella helpottumaan suuresti, eli jos ei halua omaa asiakasnumeroa hankkia niin kannattaa pysyä kuulolla.

Vinkkaanpa vielä että Avon on mukana I Love Me- messuilla ja heillä on mukavat teemapäivät tiedossa. Eli jokainen messupäivänsä kantaa omaa teemaa, jotka ovat: Flirty Friday, Supreme Saturday ja Sweet Sunday. Avonin osasto on 6e149. Itse ainakin käyn kurkkaamassa heidän messumeiningin. Heillä on messuilla käynnissä #ripsiväritempaus eli tasatunnein vierailijat voivat käydä vaihtamassa vanhan ripsarinsa (ei tarvitse olla Avonin) uuteen Avonin ripsiväriin. Eli jos sinulla on vanha ripsiväri joka vetelee viimeisiään niin nappaa se mukaan messuille ja vaihda uuteen. Luonnollisesti ripsivärejä on rajoitettu määrä eli kannattaa pysähtyä Avonin osastolle aikataulun mukaisesti.


Joko messulippu kuumottaa taskussa? Itse ainakin odotan messuja innolla.
luxe


Avon

4 kommenttia:

 1. Bloggaajailtaan en päässyt, koska pitkä välimatka on aina niihin esteenä. Mutta messuille suuntaan ja odotan niitä kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä messuilla törmätään? Mä jo suunnittelen missä kaikkialla pitää käydä tutustumassa.. :D

   Poista
 2. Oli kiva tuo Avonin tilaisuus... Tädit tykkäsi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivan vapaa ja mukava tunnelmainen tilaisuus kerta kaikkiaan. Ja ne muffinit! Nam <3

   Poista