tiistai 15. syyskuuta 2015

Syyskuun 2015 Livbox

Tällä kertaa boxin sisältö oli itselleni todella mieleinen vaikka mukana tuli sama huulivoide kolmatta kertaa ja Trindin kynsilakkakin löytyi entuudestaan kaksin kappalein. Syyskuun LivBox sisälsi odotetusti bloggaajien suosikkituotteita. Ehdin jo instailla laatikon sisältöä, kun varmasti tässä vaiheessa olen aika matti myöhäinen postaukseni kanssa. Tuskin kukaan on minua hitaampi noutamaan lootaansa postista.


Trind Nail Repair Natural (4ml minipullo) Tämä kynnenvahvistaja on tullut boksista aikaisemmin täysikokoisena 9ml pullona. Olen tykännyt tästä ja tämä tulee käytettyä. Tämä lupaa siis tehoapua katkeileville, halkeileville ja hauraille kynsille. Eli just meikäläiselle. Lujittaa heikkoja kynsiä ja pitää ne joustavina. Ehdoton tuote talvelle. Plus käsien ahkera rasvaus. Hintaa täysikokoisella tuotteella on esitteen mukaan 16,50 €.


Dermalogica Daily Microfoliant (13g) Tätäkin on tullut boksista aikaisemmin. Kiva tuote. Tykkään.. Kyseessä on entsyymikuorintajauhe joka lupaa kirkastaa ihoa ja kuorii siinä ohella ihoa hellävaraisesti. Tämä on riittoisa testeri. Täysikokoinen tuote on melko hinnakas 60,90 € / 75 g. Tämäkin tulee kyllä käytettyä.


Cutrin Premium Oil Treatment (100ml) Öljyhoito hennoille ja normaaleille (värikäsitellyille) hiuksille. Lupaa hiuksiin silkkisen upeaa kiiltoa ja pehmeyttä. Sisältää argan- ja ruusunmarjaöljyjä. Ovh 24,90 € / 100 ml. Tämäkin tulee käytettyä.


Glamglow Powermud Dualcleanse Treatment (15g) Tätä odotin kaikista tuotteista eniten! Olin innoissani tämän saadessani. Ekaa kertaa testaan Glamglowin tuotetta ja olen innoissani kaikesta hehkutuksesta. Reilu näytekoko on kätevässä tuubissa, kun täysikokoinen tuote on purkissa. Tuubi olisi mielestäni kätevämpi pakkausmuoto naamioille. Kyseessä on hellästi syväpuhdistava naamio joka lupaa poistaa iholta viikon mittaan kertyneet epäpuhtaudet, kuona-aineet ja meikin rippeet, supistaa ihohuokoset ja tekee ihosta samettisen puhtaan ja vastaanottavaisen. Ovh 52,90 € / 50 g.


Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax Kulmavaha tai kulmien muotoiluvaha on ihan ok. Lupaa kulmille luonnollista väriä. Tätä on kahta sävyä, boksissa tuli vaaleanruskea. Toinen myynnissä oleva vaihtoehto on harmaanruskea. 8,90 € / 6 ml. Kyllä tämä hätätapauksessa tulee käytettyä. Toinen sävy olisi itselle parempi.


Carmex Classic Moisturising Lip Balm Carmexin huulivoide lupaa viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti lisäksi sillä on antiseptinen vaikutus. Mukana viilentävää mentolia ja kamferia. Ovh 2,45 € / 7,5 g. Mutta kun tämän olen jo kahdesti saanut boksissa, niin ottaisin jo jotain muuta.



Mitäs mieltä te olitte laatikosta?
Olette lukeneet näistä bloggaajien suosikeista blogeista?



livbox

2 kommenttia:

  1. Ihana boxi, Cutrinin hiusöljy on aivan ihana. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä korkannut käyttöön kun hyllyllä on kolme (!) avattua öljyä valmiiksi odottelemassa. :)

      Poista