maanantai 28. syyskuuta 2015

Are you in Lust?

Tällä kertaa esittelyssä kiinteä sensuelli parfyymi, joka kantaa lyhyttä ja hyvin kuvaavaa nimeä Lust. Halusin jotain vahvaa ja rohkeaa tuoksua ylleni ja päätin ostaa tämän kiinteän parfyymin Lushilta. Olen ihastunut näihin kiinteisiin tuoksuihin kuten kuvastakin huomaatte, koska niitä on siistiä kuljettaa käsilaukussa mukana. Ei tarvitse pelätä pullon rikkoutumista. Lushin verkkokaupassa tuoksua kuvaillaan seuraavasti:

Huumaavan seksikäs ja häpeämättömän sensuelli parfyymi, joka kääntää päät. Puhdasta jasmiinia. Huumaava tuoksu ei sovi seinäkukkasille. Ensituoksu on vahva, puhdas jasmiini. Se lämpenee iholla vietteleväksi kukkaistuoksuksi, joka kestää koko päivän. Mark uskoo, että jasmiinituoksuja koristellaan usein liikaa. Se vie niiltä tehon. Siksi Mark loi Lustin: se on voimakkaan sensuelli jasmiinituoksu, joka vetoaa alkukantaisimpiin haluihimme. Kokeile tätä, kun haluat, että flaksi käy. Heitä estosi nurkkaan ja kokeile puhdasta jasmiinituoksua. Puhdas jasmiinintuoksu syvenee iholla vietteleväksi kukkaistuoksuksi, joka kestää koko päivän (tai yön). Uskallatko verhoutua pelkästään aistilliseen jasmiinintuoksuun?

Flaksin käymisestä ei sen enempää, mutta ihana tämä on. Tuoksu rakentuu iholla päivän mittaan ja siitä löytyy siis uusia ulottuvuuksia iltaan mennessä... aika kiva tuoksu työpäiväksi, illalla tuoksu onkin ihan eri tasolla. Jasmiini tosin tuoksuna on semmoinen joka jakaa mielipiteet, vähän niin kuin puhdas kookoskin tuoksuna, joko tykkäät tai sitten et. Tätä todellakin kannattaa ensin käydä nuuhkimassa liikkeessä ennen ostopäästöstä - itsekin kokeilin testeristä ja annoin kulkea mukana shoppailun ajan. Ihan lopuksi sitten päätin ostaa tämän mukaan. Toinen vaihtoehto olisi ollut Sikkim Girls, joka tosin tulee ostettua jossain vaiheessa.

Ps. Kauneus ja terveys intoilee myös voidemaisten parfyymien puolesta!


Löytyykö sinun käsilaukusta kiinteässä muodossa oleva parfyymi?
Mikä on "se" käsilaukkuparfyymisi?


Lush herkkuja

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoinen uutuus! Pitääpä käydä kauppareissulla testaamassa :)

    VastaaPoista