torstai 17. syyskuuta 2015

Rexona Maximum Protection Confidence

Tämä deodorantti on tullut Livboxin mukana kesällä ja pääsi käyttöön tuossa reilu kuukausi sitten. Sitä kuvaillaan Rexonan tehokkaimmaksi antiperspirantiksi. Se lupaa suojaa liiallista hikoilua vastaan. Ja kyllähän tämä on toiminut. Kertaakaan ei ole hiki lemahtanut sieraimiin tätä käyttäessä.

Jännää tässä deossa on sen voidemainen koostumus, se levittyy kainaloihin hyvin ja oman kokemuksen mukaan imeytyy melko nopeasti eli ei sottaa mustia vaatteitani. Deodoranttia kierretään esiin jolloin se puristuu muovisen "verkon" läpi iholle.

Tuoksumaailmassa kerrotaan olevan omenaa ja persikkaa tehostettuna jasmiinilla ja freesialla. No en olisi ihan heti tuommoisia tuoksuja osannut löytää. Mielestäni tuoksu on todella hentoinen ja katoaa melko pian levityksen jälkeen.

Hintaa 45ml deolla on noin 10 euroa. Tätä voisin todellakin ostaa itse uudelleen. Tämä on hyvä kilpakumppani tälle hehkuttamalleni deodorantille. Rexonaa suositellaan parhaan tehon saamiseksi käyttämään illalla suihkunraikkaana  ennen nukkumaan menoa ja aamulla voi tarvittaessa lisätä. Ja näin minä yleensä deodorantteja käytänkin.


Haluaisin kuulla teidän kokemuksia tästä deodorantista. Pitääkö se todella lupauksen tehokkuudesta? Itse kun en hikoile normaalisti juuri ollenkaan. Urheillessa kylläkin. Tosin nyt rapakuntoisena kaikki matelua ripeämpi lasketaan kohdallani urheilusta...
Rexona Maximum Protection Confidence


6 kommenttia:

 1. Mulla on teinistä asti ollut ongelmahikoilua ja Maximum Protectionit ovat jo vuosia olleet ainoa dödö, joka mulla pitää hikoilun kurissa. En voisi olla ilman. Toinen melkein yhtä hyvä on Doven vastaava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vahvistuksesta. Tämä siis on suositteluun sopiva hikoilu-ongelmaisille. Eikä hintakaan ole paha tehoon nähden. :)

   Poista
 2. Joo, ei tällä hiki pääse kyllä läpi, tykkään sen vuoksi :) Mutta mun mustat paidat kyllä sottasi :P Tosin, tätähän suositellaan laitettavaksi illalla saadakseen parhaimman tehon. Ei yöpaitasotkut onneks niin haittaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole tullut mitään toppeihin vaikka aina lähes tulkoon mustaa vaatetta päällä- jäin pohtimaan laitanko liian vähän. Ainakin oon pärjännyt hiettömänä eli jatkan samaan malliin. :D

   Poista
 3. Tekee minkä lupaa, mutta... en tykännyt silti. Haju/tuoksu jäi leijumaan koko päiväksi omaan nenään ja minulla oli vaikeuksia pestä tämä pois kainaloista, iho jäi sellaisen kumman tuntuiseksi. Jätin erihikisten päivien dödöksi...
  -nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole huomannut etteikö lähtisi suihkussa pois. Mutta kaikki tuotteet ei sovi kaikille. Hyvä kuulla myös toisenlaisia kommentteja tuotteista. :)

   Poista