tiistai 28. huhtikuuta 2015

Darling Girl Cosmetics!

Saatoin hieman hullaantua tilaamaan herkkuja lomallani. Tällä kertaa tilauksen saapumisessa oli viivettä. Laitoin tilauksen sisään 27. tammikuuta ja 12.maaliskuuta laitoin kyselyä tilauksen tilasta, koska en vastaanottanut kuin PayPalin vahvistuksen maksun suorittamisesta. Sainkin heti viestiä, että olisin uudelleen yhteydessä jos tilausta ei kohta ala kuulua. On kuulemma ollut ruuhkaa.

Ikävä kyllä tuo ensimmäinen paketti oli hukkunut matkalla, mutta laitoin viestiä asiasta ja korvaava paketti lähti matkaan. Eli kannattaa siis ostaa tuo vapaaehtoinen Shipping Insurance joka siis maksaa hieman extraa, mutta vastaavassa tilanteessa saat korvaavan paketin. Kyseessä on siis vakuutus paketille, sillä kuten minun tapauksessa - paketteja häviää matkalla.

8.huhtikuuta oli tullauspyyntö saapunut sähköisessä muodossa postilaatikkooni ja 14.4 tein tämän tullauksen netissä verkkopankkitunnuksia käyttäen. 16.4 paketti sitten saapui postilaatikosta ehjänä. Kuva suloisista pakkauksista päätyikin heti Instagram-tililleni. Katsokaa nyt kuinka suloisia!


Life is short, wear more glitter!tilaus 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti