keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Clinique - Clarifying Lotion 2

En ole koskaan tehnyt tästä kulttimainetta niittäneestä tujusta kasvovedestä. Moni bloggaajakin vannoo tämän nimeen ja itse kuulun tähän ryhmään. Olen tästä aiemminkin maininnut blogissani, mutta teenpä ihan oman postauksenkin. Sen tämä kasvovesi ansaitsee.

Clarifying Lotion kuuluu kolmivaiheiseen sarjaan toisena vaiheena eli ensin puhdistus ja sitten otetaan käyttöön tämä kuoriva kasvovesi joka lupaa poistaa kuolleet ihosolut ja näin ollen kirkastaa ihoa.

CL 2 on alkoholia sisältävä BHA-kuorinta (salisyylihappokuorinta eli lyhenne sanoista beta hydroxy acid), joka saattaa herkemmälle iholle olla liian tujua tai kuivattavaa, mutta atoopikkona itse käytän tätä tarvittaessa eli silloin kun naama innostuu kukkimaan kunnolla. Mahtavaa tämän tuotteen kanssa on se puhtauden tunne. Tämän kanssa voi testata kuinka pesevää jokin puhdistustuote on, jos vanulappuun jää likaa tai meikkiä puhdistustuotteen jälkeen saa ne tämän kanssa viimeistään poistettua kasvoilta. Myös suoravärejä olen siistinyt hiusrajasta tämän avulla kun mikään muu ei ole auttanut.

Ostan oman pulloni usein laivalta, jossa se on hieman edullisempaa kuin Suomesta ostettuna (jossa 400ml kustantaa noin 45 euroa).

Onko linjoilla muita CL2-faneja?


DSCN9603

2 kommenttia:

  1. Silloin kun mulla oli parikymppisenä rasvoittuvampi iho, tää oli ihan must tuote. Ostin juurikin noita isoja 400ml:n pulloja usein laivalta. Loisto tuote, jos iho on rasvoittuvampi. Siinä vaiheessa kun iho alkoi muuttua sekaihoksi, tämä kävi liian tujuksi kuivemmille kohdille kasvoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi etten teininä tiennyt tämän olemassaolosta mitään... Mutta tosiaan nykyään käytän paikallisesti näpyille ja suoraväri tahrojen poistoon otsalta ja lavuaarista... :D

      Poista