perjantai 21. marraskuuta 2014

Kuohkea tukka - John Frieda Luxurious Volume shampoo ja hoitoaine

Sain tämän kaksikon blogin kautta testattavaksi ja nyt on aika esittää mielipiteeni. Shampoo pesee hiukset hyvin, itse olen edelleen laiskemman puoleinen laittamaan sen erikoisempia tuotteita hiuksiin (hiuspuuterit, -vaahdot ja -kiinteet) joten yhdellä pesu kerralla saan puhtaan tukan. Toisella pesulla tulee jo liian narskuvan puhdasta. Kerrattakoon että hiukseni ovat paksuhkot mutta kuivat (luonnostaan ja käsittelyistä). Shampoo lupaa yhdessä sarjan hoitoaineen kanssa volyymiä, tekstuuria ja suojaa värjätyille hiuksille eli juuri sitä mitä itse kaipaan. Pelkällä shampoolla hiukseni tahtoivat ns. huopaantua eli niistä tuli vaikeasti selvitettävät. Hoitoaine on ehdottomasti pitkille hiuksille (ja lyhyille myös) tarpeen.

Hoitoaine silottaa hiukset shampoon jäljiltä tekemättä niistä kuitenkaan raskaita. Hiukset todella saavat luvattua volyymiä eli kuohkeutta vaikka mitään muuta hiuksiin ei lisäisi pesun ja hoitoaineen jälkeen. Tuore leikattu otsatukkani elää aivan omaa elämäänsä jos sitä ei taltuta paikoilleen. Pitkät osuudet sen sijaan saavat elää kuohkeaa aikaansa koska olen lopen uupunut pitkään hiuksia vaivanneeseen "rotan häntä"-efektiin. Tiedättehän sen fiiliksen kun seuraavana päivänä hiusten pesusta hiukset näyttävät siltä ettei niitä olisi viikkoihin pesty? Jos ette tiedä mistä puhun, niin olkaa iloisia. Itselläni tuo hiusten hurja rasvoittuminen johtui hormonaalisista muutoksista kropassa.

Tämän kaksikon ansiosta olen saanut kaipaamaani nostetta hiuksiin, vaikka lisäänkin usein jonkun öljyn hiusten latvoihin suojaksi. Jos olisin ahkera ja esimerkiksi föönaisin hiukset suihkun jälkeen, olisi kuohkeus varmasti toisella tasolla, mutta pidän lopputuloksesta näinkin. Pidän myös pakkauskoosta joka on 250ml, tarpeeksi riittävä ettei tarvitse olla heti ostamassa uutta tuubia muttei liian iso että ehtii totaalisesti kyllästyä (vertaa esim. Tigin 750ml jättipurnukkaan). Hintaa John Friedan shampoilla ja hoitoaineilla on noin kahdeksan- yhdeksän euroa kappale eli keskihintainen tuote kyseessä.


Ps. hiusvinkkejä moneen makuun löydät John Friedan Lookbookista.20140912_184758

*Vaikka tuotteet on saatu blogin kautta,
on mielipiteet luonnollisesti omiani.*


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä, jos saa tuuheutta hiuksiin ilman, että tuotteet kuivattavat hiuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa todellakin testata. Vaikka itselläni on kuiva hiuslaatu, ei tämä kombo ole niitä kuivattanut. :)

      Poista