torstai 20. marraskuuta 2014

Movis by Lush

Tässä ensikokemuksia Lushista ostamastani kasvosaippuasta. Halusin ehdottomasti kokeilla tätä leipäistä saippuaa joka tuoksuu ihanalle ainakin tämän bloggaajan sieraimissa. Mies oli hieman eri mieltä, mutta olen varma että taustalla oli ennakkoluuloja kun kerroin saippuan taustasta innoissani.

Lushin verkkokaupassa Movisia kuvaillaan seuraavasti:

"Kasvosaippua, joka on saanut inspiraationsa leipomisesta tekee pesuhetkistäsi herkullisia. Tämä E-vitamiinia sisältävä saippua on pullollaan ihoa hoitavia raaka-aineita kuten vehnää ja täysjyväleipää, joka kuorii hellästi. Sisältää myös ihoa kosteuttavaa kaakaovoita. Täydellistä!

Sisältää: Sisältää: vesi (aqua), täysjyväleipä, glyseroli (glycerine), kylmäpuristettu kookosöljy (Cocos nucifera), sokeri, auringonkukkaöljy (Helianthus annus), luomuvehnänalkioöljy (Triticum vulgare), natriumhydroksidi (sodium hydroxide), luomuvehnälese (Triticum vulgare), reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), hajuste (parfum), luomuvehnänalkio (Triticum vulgare), humalaöljy (Humulus lupulus), labdanum-pihka (Cistus labdaniferus), santeliöljy (Santalum austrocaledonicum vieill), sitruunahappo (citric acid), natriumbikarbonaatti (sodium bicarbonate), *benzyl benzoate.
* esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä

Vegaaninen".

Olen nauttinut kasvosaippuasta muutamien viikkojen ajan ja pidän kyllä puhdistavasta tunteesta. Olen tosin käyttänyt tätä kaksoisputsarina eli ensin poistan silmämeikin ja muun meikin voidemaisella tuotteella ja viimeisten tällä palasaippualla. Ei jää meikkijäämiä tai epäpuhtauksia ihoon, mutta eipä toisaalta liian kiristävää tunnettakaan. 

Saippua kannattaa jättää käytön jäljiltä hyvin kuivumaan, sillä kerran saippuan alle jäi vettä ja pala oli pehmentynyt tältä osin. Itse olen käyttänyt tätä iltaisin (aamulla en pese kasvoja saippualla ikinä). Palaa voi hieroa suoraan kasvoille tai sitä voi hieroa esim. käsiin tai jollekin puhdistushärpäkkeelle (liina, face pod) ja siitä kasvoille. Itse olen käyttänyt molempia tapoja. Plussaa annan pakkausmuodosta, koska sitä ei ole. Muutoinkin pidän Lushin ajatuksesta ettei turhaa jätettä synny.

Iho tuntuu ihanan pehmeältä ja puhdistetulta. Muutama finni on puhjennut käytön aikana leukaan, mutta en ole varma voinko Movisia tästä syyttää. Olen siirtynyt hieman paksumpaan kasvovoiteeseen kun säät ovat vaihdelleet urakalla ja ihossani se näkyy nopeasti kuivumisena ja oikutteluna. 

Mieheltä en ole vielä saanut kommenttia Movisista, mutta ajattelin pyytää häneltä konsultoivaa- toista mielipidettä. Onko jollain muulla jakaa käyttökokemuksiaan tästä kasvosaippuasta? Myös muista Lushin kasvosaippuoista olisi mukava kuulla kommentteja.20141016_204353

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti