maanantai 13. lokakuuta 2014

Lokakuun 2014 Livbox

Lokakuun Livboxin väriksi oli osuvasti valittu pinkki Roosa nauha-kampanjan mukaisesti. Silkkipaperin lisäksi tuotteet kantoivat ylpeänä pinkkiä väriä. On hienoa että rintasyövästä puhutaan ja naisia kehotetaan pitämään huolta itsestään ja jakamaan tietoisuutta rintasyövästä. Tiesitkö että Suomessa vuosittain rintasyöpä-diagnoosin saa joka kahdeksas nainen? Asia siis koskettaa lähes meistä jokaista. Kiitos siis Livbox-tiimille jotka lähtivät mukaan ajamaan hyvää asiaa. Paketti oli mieluisa myös tuotteiden osalta. Pidin jokaisesta. Tässä ensimietteitäni.

Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil & Scalp Shampoo sisältää damacena- ja villiruusuöljyä. Se lupaa hemmotella sekä kosteuttaa hiuksia sekä hiuspohjaa tehden ne sileiksi ja kiiltäviksi. Laatikon shampoo oli 30ml kokoinen näytetuubi. Tämä otan heti testiin, koska saan sen kulutettua nopeasti loppuun. Aiempaa kokemusta tuotteesta ei ole.
 

Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil- hoitoöljy sopii käytettäväksi hiuspohjalle ja hiuksille sisältäen damacena-villiruusuöljyä. Öljy lupaa rauhoittaa ja ravita hiuksia ja hiuspohjaa. Öljyä voidaan käyttää kolmella tapaa: hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua, kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuivien hiusten viimeistelyyn. LivBoxista söpö minipullo oli 5 ml-kokoinen näyteöljy. Ruusun tuoksu jakaa mielipiteitä, itse pidin tämän tuoksusta. Se ei ollut liian hyökkäävä tai voimakas. En ole aiemmin käyttänyt kyseistä öljyä joten mielenkiinnolla otan tämän testiin.

Schwarzkopf Osis+ Glamination on voimakas kiiltokiinne, joka lupaa upeaa pitoa ja kiiltoa, jättäen hiukset pehmeän samettisiksi ja helposti käsiteltäviksi. Laatikosta löytyi 100 ml-kokoinen söpö pinkki spraypullo. Näitä hiuskiinteitä Livboxin mukana on tullut monta, mutta tämän kohdalla otan tuotteen pian testiin vaikka edelleen olen laiska hiustenlaittaja. Söpö pakkaus saa plussapisteitä myös.

Lumene Arctic Sand tekstuurilakka oli mukava yllätys. Lumenen kynsilakat ovat hyvin käyttäytyviä ja kestävät kynsilläni keskivertolakkojen tapaan. Pink Ribbon- kynsilakka pääsikin heti kynsille (tästä oma postaus tulossa huomenna).

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-free Moisturiser on tarkoitettu rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Ihoa pehmentävä ja kosteuttava kosteusvoide ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä ja tekee ihosta raikkaan ja sileän tuntuisen. Voide sopii käytettäväksi kasvoille ja kaulalle aamuin illoin puhdistuksen jälkeen sekä ilokseni myös meikin alle. LivBoxista löytyi täysikokoinen 50ml kokoinen voide. Tätä testasin heti ja huomasin aluksi voimakkaan puoleisen tuoksun sekä hieman nipistelevän/viilentävän tunteen kasvoilla. Mielenkiinnolla jään testaamaan voidetta.

 
Lisäksi Me Naiset -lehti tarjoaa LivBoxin tilaajille kuukauden digilehtiversiot veloituksetta! En ole kyseistä lehteä koskaan ajatuksella lukenut, ehkä lääkärin vastaanotolla joskus. Täytyy muistaa tutustua.

Tämmöinen laatikko lokakuussa, millaisia ajatuksia se herätti?20141011_114145

20141011_114355

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti