sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Hair Bible...

..on tietenkin luonnollinen jatkumo Mariela Sarkiman vuonna 2011 julkaisemalle Make up Biblelle. Pitäisi hommata tuo kirja jokaiselle meikkausta aloittelevalle (ja miksei kaikille naisille joita meikkaaminen vähäänkään kiinnostaa).

Pian ilmestyvä Hair Bible sen sijaan keskittyy nimensä mukaisesti hiuksiin. Tämä on pakko saada käsiini! Olen aivan onneton hiusten kanssa väkertäjä. Osaan tehdä pikaisen ponnarin kyllä joka päivä, mutta muutoin olen täysin tumpelo. Viimeksi lainasin miehen siskon sauvakiharrinta ja sain onnettoman kikkuran sekä palaneen sormen pään. Oli muuten hotti rauta.

Hair Bible lupailee opastaa ja neuvoa hiusten hoidossa ja laitossa. Se sisältää arkeen ja juhlaan sopivia vinkkejä. Aivan täydellisen kuuloinen kirja minulle. Kirja  ilmestyy Tammen sivujen mukaan 25.03.2014. Adlibriksen sivuilla hintaa näyttää olevan tällä hetkellä 23,90 euroa. Ei mikään vararikkoon kaatava opus. Samainen sivu tarjoaa Make up Biblen tällä hetkellä hintaan 20,80 euroa. 

Kuinka moni lukijoistani aikoo hankkia kätösiinsä tämän opuksen? Entä kuinka moni on tutustunut Make up Bibleen?Untitled
Make up Bible, suosittelen tutustumaan/ostamaan.


4 kommenttia:

 1. Makeup Biblea oon vaan lainannut kirjastosta .. toki se olis hyödyllinen ihan omistaakkin ...myös tuo uusi tulokas olis erittäin tarpeelinen , mutta täytyypä ensin selata läpi , kun ilmestyy myyntiin ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon myös ryntäämässä selailemaan hiusraamattua kun se julkaisupäivä tulee.. :D

   Poista
 2. Makeup Bible löytyy hyllystä, ja kovasti tuo tukkaversiokin kiinnostais.Olen myös todella surkea laittamaan hiuksiani mitenkään. Just ja just saan jonku suttunutturan tehtyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tiedän mitä tarkoitat.

   Terveisin, töissä tänään suheronutturalla :D

   Poista