lauantai 11. tammikuuta 2014

Siveltimet mukaan matkalle!

Matkan pituutta en määrittele mutta nämä siveltimet matkaavat turvallisesti mukana pidemmänkin reissun. Ostin kyseiset siveltimet eBaysta. Hakusanalla 12 PCS Pro Makeup Brush Set Cosmetic Brushes Tool Kit + Cup Holder Case löytyy varmasti. Hintaa setillä oli noin kymmenen euroa. Tuolla hinnalla ei varmasti mikään maailman pitkäikäisin investointi, mutta matkoille en halua ottaa mukaan kalliimpia siveltimiä koska esineillä on tapana kadota.

Itse valitsin mustan kotelon, mutta saatavilla on ainakin vihreä, violetti ja pinkki. Musta on tyylikäs ja eniten itseni näköinen. Tosin pohdin vihreää vaihtoehtoa myös piristävänä elementtinä matkakassissa. Turvallinen musta vei kuitenkin voiton. Kotelo on kova eli siveltimet pysyy hienosti omissa oloissaan.

Siveltimet eivät ole vielä päässeet testeihin enkä ole niitä vielä ehtinyt pestä käyttökuntoon. Tämän syvempää analyysia siveltimistä ei ole tällä kertaa tarjolla. Kädelle testasin joitakin ja karva tuntuu ihanan pehmeältä. Toivottavasti vaan karvat pysyy kiinni hylsyssään. Siveltimiä on 12 kappaletta. Voisin jossain vaiheessa esitellä niitä vähän enemmän, esimerkiksi sen ensimmäisen matkan jälkeen.

Että tämmöisen ratkaisun löysin omiin matkasiveltimiin. Miten teidän siveltimet matkaavat? Onko erikseen matkalle omat yksilönsä? Kuinka monta sivellintä tarvitset mukaan?

20131215_133012

20131215_133032

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti