keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Monitoimivoide by Oriflame

Kuinka moni ei muka tunnista tätä roosaa purkkia? Meikäläisen mummollakin oli tämmöinen, niin varmaan sinunkin mummolla, tädillä, äidillä... Miksei siis sinullakin?

Oriflamen Tender Care Protecting Balm sopii huulille, kynsinauhoille ja muihin kuiviin ihonkohtiin.. ihan kaikkialle. Itse käytän sitä yöpöydällä hätävarana. Eli jos siis huomaan kaipaavani kosteutta enkä jaksa raahautua ylös sängystä. Niin ja lähinnä kasvojen aluetta tai kynsinauhoja tässä tarkoitin kosteuttamistarpeista puhuessani. Köh köh.

Kymmenen euroa kustantava purkki on hajustamaton ja kulkee nimellä monikäyttövoide. Oriflamen sivuilla tämä tuote on arvosteltu 29 kertaa kirjoittamishetkellä ja se on saanut keskiarvoksi 4,4/ 5. Aika hyvin vai mitä?

Käytössä tämä pieni 15ml purkki kestää melkoisen kauan. Omani on puoli vuotias ja komeasti kestää käytössä toisen mokoman. Tuolla arvosteluissa tätä verrataan vaseliiniin. Vaseliinipurkki on edullisempi tähän verrattuna, mutta tämän muistoja mieleen tuova pikkuruinen purkki on jotenkin sympaattinen. Muistuttaa mummosta aina. :)

Tässä vielä raaka-ainelista eli INC (Oriflamen sivuilta lainattuna)

petrolatum, caprylic/capric triglyceride, paraffinum liquidum, cera alba, paraffin, acetylated lanolin, cetyl alcohol, tocopheryl acetate, propylparaben
2 kommenttia:

  1. Jep, olen omistanut ton purkin nuoruudessani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä on tullut joku herkku-kinuski-suklaa- mikä-lie versiokin. Lieneekö originaalin vertainen? :D

      Poista