torstai 9. tammikuuta 2014

Päivitys: luomukynnet 09.01.2014.

Viimeksi kirjoitin onnellisena kuinka pitkiksi kynteni ovatkaan venähtäneet. Kas kumma kun yleisesti tein asiasta maininnan, niin jokos keskisormen kynsi katkesi ikävästi. Eihän siinä sitten auttanut kun lyhentää loputkin samaan mittaan. Yksi askel eteenpäin ja kaksi taakse. Siltä tuntuu taas. Mutta yritän uudelleen kasvatusta.

Uudeksi aseeksi olen ottanut CesarsShopista tilaamani Cesars Secrets Kovempi-Pidempi-Vahvempi Kynnenkovettajan. Tuote lupaa paljon, nimittäin 8 mm pitkät luonnonkynnet muutamissa viikoissa. Jään innolla odottamaan. Tällä ihmeaineella kynnet lakataan joka toinen päivä. Eli kynsilakkoja saa taas testailla tiuhaan. Ja hinnasta en verran että 13ml pullo kustantaa 12,16 euroa. Ei hullumpi hinta jos lupaukset lunastetaan.

O.P.I:n Nail Envyä on jemmassa kaiken varalta. Siitä olen kirjoitellut aiemmin tässä. Kynsiöljyjen kanssa pitäisi lutrata useammin. Etenkin jos talvi vihdoin tänne eteläänkin vastaanotetaan. Sitäkin odotellessa.

Ps. Blogger näyttää nyt toimivan ja tekstien tallennus onnistuu. Eli viime kerralla mainitsemani postaukset ilmestyvät toivon mukaan ensi viikolla.

 


Kollaasi_auts
 
 
 
Ja sitten vielä tuosta Cesarin ihmeaineesta mieleeni tuleva biisi...
 
 
 

 
Postauksen linkit ovat vain lukijaa helpottaakseni,
en hyödy niiden klikkailusta mitenkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti