keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Tangle Teezer - Feline Groovy

Luottohiusharjanani on ollut musta-oranssi Tangle Teezer. Olen sitä aktiivisesti ja hyvin tyytyväisesti käyttänyt jo vuosia. Aiempi postaukseni Teezeristä tässä. Edelleen elämme kuherruskuukautta enkä halua käyttää muita harjoja hiuksiini. Olen jopa ajatellut kadottaa muut harjat viemästä tilaa vessan hyllyiltä.

Matkalla mukana tämä suosikkini on kulkenut siedettävästi, mutta päätin ostaa matkaharjaksi oman pienemmän matkateezerin. Ostopaikkana Feelunique.  Hintana 15,93 € ja ilman postikulujahan nämä vielä matkaavat.
Ja vaihtoehdoista valitsin:
Tangle Teezer Compact Styler Instant Detangling Hairbrush - Feline Groovy

Kyllä se UK-teezerkin himotti, mutta pitkäveteisen harkinnan päätyttyä ostoskorissa oli tuo kissamainen tiiseri. Viikkojen käyttökokemuksen jälkeen olen päätynyt tulokseen ettei ole originaalin voittanutta. Päätin koota tuttuun tapaan plussat ja miinukset.

+ hyvän kokoinen pienempäänkin laukkuun sopivaksi
+ piikkejä suojaava kappale on oiva keksintö
+ raflaava ulkonäkö (tosin kaikki ei tykkää...)

- originaali on omasta mielestäni parempi, sillä sen;
     - koko on sopivampi käteeni
     - piikit ovat pidemmät (pikkutiiserillä saa harjailla pidempään ajallisesti)
Harja mätsää mun reissulaukkuun! =)

1 kommentti:

  1. Mun tavallinen TT tuli tiensä päähän joku aika sitten, ja ostin matkaversion tilalle - olen ihan samaa mieltä, ettei se ole ihan yhtä hyvä. Siis huvä sekin on, mutta tavallinen on vielä parempi! Tuo kuosi on muuten aivan ihana :)

    VastaaPoista