torstai 12. heinäkuuta 2012

TrailblazersKun edellinen epilaattori sanoi sopimuksensa irti ennen muuttoani, meni näin kauan ennen uuden ostamista tilalle! Höylääminen vaan alkoi kyllästyttää ja Anttilan tarjous houkutteli aivan liikaa. Rowentan epilaattori maksoi siis tarjouksessa vain 25 euroa. Edellistä pienempi mutta kova äänisempi karvannyppijä tekee hommansa edellisen tavoin. Hip hurraa! Paras ostos vähään aikaan. Tämä pieni valkoinen kaverini pinkein yksityiskohdin on kahdella nopeudella toimiva ja mukana on pallomaiset nystyrät. Niiden idea on hieroa ihoa, jotta ihokarvojen nyppiminen ei tuntuisi niin ilkeältä.

Kahden käyttökerran kokemuksella pidän tätä oikein mainiona ostoksena - etenkin huomoiden edullisen hinnan.


Ps. en ole mitenkään herkkänahkainen joten en osaa sanoa onko noista hierontanystyröistä apua...

4 kommenttia:

 1. Kiitoksia vinkistä! Oon ettiskelly uutta epilaattoria ja kattellu varsinkin näitä edullisempia malleja. 25 euroakin nyt kuitenkin on iso raha jos laitteella ei tee yhtään mitään. Mutta jos tää kerran on hyvä, niin täytyy käyä kahtomassa, jos täältäpäin löytyis (:

  VastaaPoista
 2. Etsin kanssa ennen ostoa muutamia arvionteja kyseisestä koneesta ja ihan kelpo koneeksi se luokiteltiin. Omat haivenet ainakin saa kyytiä tämän kanssa. Olen tyytyväinen hankintaani. Ja kahden vuoden takuulla varmasti kestäväkin. =)

  VastaaPoista
 3. Hmmmm, oon miettiny, et vois ostaa epilaattorin. Toisaalta sheivailu ei oo mulle ongelma, se hoituu nopsasti lähes joka suihkukerralla tarvittaessa. Mutta jotenkin tuntuu, että epilaattori vois olla näppärä... Kiva siis kuulla kommenttia näistä vähän halvemmista, kaikkialla on jotian tosi kalliita aina.

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään epilaattorista sen takia höyläämistä enemmän, että karvat pysyy pitempään poissa. Mulla on joku inho karvojani kohtaan - ellei ne ole ripset, kulmakarvat tai hiukset! :D

  VastaaPoista