keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Miss Take!

Aina ei voi onnistua. Hiustenvärjäyksessäkään.  Etenkään tee-se-itse kotivärjäyksessä. Olin niin kyllästynyt kulahtaneeseen hiuksistooni että päätin  puoli yhdeksän illalla lähteä Cittariin polkemaan ja hakemaan punaista hiusväriä.

Eihän siellä ollut niin punaista kuin käyttämäni suoravärit. Tosin aurinko oli mukavasti haalistanut suoraväriä oranssiseksi viikkojen mittaan, joten ajattelin värin asteikon olevan "hällä-väliä". Nappasin hyllyltä hieman alle kymmenen euroa maksaneen Schwarzkopfin hiusvärin. Sävynumero 43 ja nimi Red Passion. Kello kun oli siinä vaiheessa jo niin paljon että kassatäti kuulutti putiikin menevän hetken päästä kiinni, ei enempiä pohdintoja hyllyillä kerennyt tekemään..


 
 
Kotona iskin värin päähäni ja lopputulos oli seuraava.


Huomatkaa lyhentynyt tukka ja ignooratkaa kuvakulma! Kävin Miehen ystävän käsitelyssä ja annoin lähes vapaat kädet tyylin ja leikkauksen suhteen. Mies sanoi että hiusten tulee yltää olkapäille ja oma vaatimukseni oli ettei otsatukkaa leikata lyhyeksi koska en sitä jaksa laittaa aamuisin ennen töihin lähtemistä.

Ja jos joku ihmettelee miksi olin hylännyt suoravärit, niin syy löytyy tulevasta kesälomareissusta. En nimittäin halua sotkea lomapaikan saunaa/suihkutilaa samaan kuntoon kuin meillä kotona on. Olemme kaksi viikkoa Karjalassa, joten suihkussa ja saunassa tulee varmasti käytyä muutaman kerran. Eikä aikaa ja aineita pinkkien lattioiden kuuraamiselle löydy lomalla..  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti